Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Oudenwijs

Maak favoriet 

foto Oudenwijsfoto Oudenwijsfoto Oudenwijsfoto Oudenwijsfoto OudenwijsBekijk foto's 
SchorpioenSchorpioenZwijn ~ AardeZwijn ~ Aarde

Hypothetische situaties

 • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Het klinkt zo raar: "Vreemdgaan". Heb jij dan vergeten jezelf voor te stellen aan die ander? Of ga je op den vreemde? Op onze leeftijd hebben we dat toch wel gehad?

  Maar mocht je die behoefte hebben om "bekend te gaan" dan moeten we het daar over hebben. Dus dan hebben we een issue en moeten we praten. Je zal er een reden voor hebben gehad, laten we kijken hoe groot de schade echt is.

  Polyamorie is misschien wel mijn vorm, maar ik heb er geen ervaring mee.

  Rare vragen hebben ze hier.
 • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Ik kan het me voorstellen, te meer daar ik - in tegensteling tot de rest van alleenstaand Nederland - niet meer zo veel hoef te zien.
 • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Dat wordt ik niet en dat ambieer ik ook niet. Ik voel mij elke dag rijk.
 • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Interessant, hopelijk is het niet meer nodig als lesboek.
 • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Ik ben al 30 jaar zelfstandig; dan bedenk ik gewoon iets nieuws om te doen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview