Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   -Dolfijntje-

Maak favoriet 

foto -Dolfijntje-
TweelingenTweelingenZwijn ~ AardeZwijn ~ Aarde

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Als ik veel van je hou en we hebben een intieme relatie samen dan is het heel pijnlijk als jij vreemd gaat. Maar dan moet er toch iets onuitgesproken tussen ons in staan. Hoe vervelend ook kan het vreemd gaan als katalysator dienen om dat duidelijk te maken en dichter bij elkaar te komen. Of misschien wordt duidelijk dat je toch minder dan ik had gedacht gehecht bent aan onze intimiteit en is het een goede gelegenheid om de vorm van onze relatie te veranderen.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Dat lijkt me geen probleem.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Het zou fijn zijn om helemaal zonder financiële druk te kunnen leven. Ik zou wat minder werken en meer reizen om vrienden op te zoeken waar ik nu niet aan toe kom. Ik ken trouwens veel mensen die dolblij zouden zijn met wat extra geld. Super dat je dan meer dan genoeg hebt om van te leven en ook nog veel vrienden blij kan maken.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Wil je over erotiek lezen of wil je het zelf beleven? Maar goede erotische lectuur kan inspirerend zijn. Seksualiteit heeft en geeft zo veel energie het is mooi om je te kunnen bevrijden van alle morele stigma’s en die energie vrij te laten vloeien.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Zorgen dat ik weer tevreden word met het werk of ander werk zoeken.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview