Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is NiekE67

Maak favoriet 

foto NiekE67foto NiekE67foto NiekE67foto NiekE67Bekijk foto's 
TweelingenTweelingenGeit ~ VuurGeit ~ Vuur

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Zelf zal ik dat niet snel doen. Ik heb meerdere kansen gehad, was niet altijd happy met mijn relatie, maar vind het trouw zijn aan je partner en het gezin heel belangrijk. Mocht mijn toekomstige partner vreemd gaan, dan zou ik eerst het gesprek aangaan en proberen te begrijpen waarom iemand die stap heeft genomen.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Ik vind het met kinderen en partner het fijnst en heb niet de behoefte om met bijvoorbeeld vrienden weg te gaan. Wanneer mijn partner dat zou willen, dan ligt dat aan de soort vakantie. Met je dochter bijvoorbeeld een weekje weg zou ik niet erg vinden, maar met vriendinnen naar een vakantieoord waar alleen maar gefeest wordt, daar zou ik onrustig van worden.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Een paar maanden niets en eerst aan het idee wennen.
    Daarna een deel aan mijn kinderen, een deel aan mijzelf (of onszelf) en een deel aan een goed doel geven.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Geen problemen mee. Alhoewel ik zelf niet zo van lezen hou zou ik in dit geval graag meelezen 😉.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Overal is wel iets. Ik zou proberen om het toch naar mijn zin te gaan krijgen door met de verantwoordelijke personen in gesprek te gaan. Als er echt niets zal veranderen, dan een andere baan zoeken.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Stichting PacoBanner van  erkende yoga opleiding