Home » Vriendschap » Profiel bekijken

Maak favoriet 

foto zonnebloem50foto zonnebloem50foto zonnebloem50foto zonnebloem50Bekijk foto's 
MaagdMaagdZwijn ~ MetaalZwijn ~ Metaal

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Ik geloof in energie en sta voor veel dingen open, ben best wel gevoelig en bewust en vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen als mens. Ik geloof in de liefde. En doe mijn best om liefdevol naar mezelf en mijn omgeving te zijn. Ik mediteer en doe oefeningen die met energie te maken hebben. Ik verdiep me in tantra en daar volg ik ook een cursus in.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:Ik vind het wel belangrijk dat mijn partner ook bewust en gevoelig is, en interesse heeft in spiritualiteit, zodat we elkaar begrijpen en onze gesprekken ook diepgang hebben. Ik vind het ook heerlijk om elkaar te behandelen, bijv een goeie massage of Bars. Ik vind het fijn om samen te koken en samen van lekker eten te genieten, en lekker wandelen samen. Leuke dingen doen. Ik zoek een balans tussen samen dingen doen en ook tijd voor jezelf.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:Ik heb een hele goeie vriendin en haar vriend, en die zie ik iedere week, ze zijn heel belangrijk voor mij. En daarnaast heb ik ook nog wel andere vrienden, ik hou van mensen om me heen, dat vind ik gezellig. Maar ben ook graag op zijn tijd een keer alleen.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij:Heel heel heel veel. Het betekend voor mij liefde op de meest diepe en intense vorm samen beleven. Verbindend, helend, voedend, creatief, elkaar beter leren kennen, avontuur. Ik vind het alleen leuk als er echte liefde is tussen mij en de ander. Ik hou van diepgang. De tijd nemen voor elkaar, oogcontant daar kan ik van genieten. Samen op ontdekking gaan. Ik verdiep me al jaren in Tantra en ben momenteel ook een cursus aan het volgen hierin. Ik ervaar het als heel helend en bijzonder. Ik zoek een man die ook interesse heeft in Tantra, zodat we daar samen van kunnen genieten en onszelf in ontwikkelen.
 • Mijn werk:Is heel belangrijk voor mij, ik geef voetreflextherapie en coach de mensen ook, ik heb hele leuken, lieve klanten en haal veel voldoening uit mijn werk. De mensen ondersteunen om goed in hun vel te zitten. Dat hun gezondheid positief beïnvloed wordt door de behandeling en de gesprekken.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie:Wat ik in mijn werk doe, behandelingen geven, vind ik prive ook leuk, elkaar masseren. Ik vind het belangrijk om tijd te hebben voor mijn partner. Mijn werk is heel leuk, en nog leuker afgewisseld met vrije tijd.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan:Gezond en lekker eten, mijn levenservaring en positiviteit, en een iets waarmee ik mijn verhalen kan opschrijven. En mijn mobieltje, om in contact te kunnen blijven met de mensen waar ik van hou.
 • Ik verwen mijzelf zo:Ja, ik koop af en toe mooie kleren, eet heel lekker en gezond en daar geef ik ook makkelijk geld aan uit, doe leuke dingen, maak keuzes waar ik blij van wordt. Ben liefdevol naar mezelf en anderen en geef ook grenzen aan. Geef geld uit aan mijn gezondheid, ik heb bijvoorbeeld een Bemer gekocht, daar geniet ik van.
 • Mijn definitie van geluk:Liefdevol naar jezelf en je omgeving zijn, gezond zijn en lekker in je vel zitten, lieve vrienden, een heerlijke vrijpartij, lekker en gezond eten, genieten van de kleine dingen, de zon, de natuur, een wandeling, een lekkere massage
 • Dit is waar ik van geniet:Lieve vrienden, een fijne relatie, een heerlijke vrijpartij, avontuur en rust in juiste balans, liefde, lekker in mijn vel zitten, lekker en gezond eten. Lekker zoenen en knuffelen, goed gesprek met diepgang.
 • Zo ontspan ik me het liefst:Massage, voldoende nachtrust, powernapje soms, Bars, heerlijk bij vrienden zijn, samen lekker wandelen, lekker en gezond eten. Leuk tv programma kijken. Op vakantie gaan, soms ook winkelen, terasje, uit eten. Fietsen met mooi weer, de zon.
 • Ik word ontroerd door:Ik ben makkelijk ontroerd, ben heel gevoelig. Liefde, onrecht, geluk, mooie film, verhalen van mensen.
 • Ik kan me ergeren aan:Egoïsme, geslotenheid, oppervlakkigheid, onrecht, anderen behandelen zoals je zelf niet behandeld wilt worden, liegen, dat er honger in de wereld is, dat er mensenrechten geschonden worden.
 • In een relatie kan ik me ergeren aan:Liegen, verslavingen, gebrek aan liefde, oppervlakkigheid, slechte, onduidelijke communicatie.
  Ik praat liever over wat ik WEL wil; een zelfbewuste ontwikkelde man die vruchten plukt uit zijn persoonlijke ontwikkeling, interesse in spiritualiteit en persoonlijke groei, een man die geniet van het leven en dankbaar is.
 • Hoe je een relatie levendig houdt:Fijne duidelijke liefdevolle open eerlijke communicatie met diepgang, dus ook over gevoelens. Spontane dingen doen. Humor. Mooie balans tussen samen leuke dingen doen en ook tijd zonder elkaar zijn. Rekening houden met elkaar. Elkaar verrassen, romantiek, af en toe nieuwe dingen doen en ontdekken. Samen leuke avonturen beleven en jezelf ontwikkelen op spiritueel gebied. Aandacht hebben voor elkaar. Samen dansen in de huiskamer. Genieten van tantra. Samen kunnen huilen en samen veel lachen!
 • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee:Eerlijk en liefdevol met jezelf en anderen omgaan. Ook liefdevol naar de natuur en dieren toe zijn. Behandel een ander zoals jezelf ook behandeld wilt worden. Geniet, doe wat je blij maakt. Geef grenzen aan. Lach! Ben speels en creatief. Ben flexibel en bewust. Gebruik je je intuïtie.
 • Hoe ik met tegenslagen om ga:Elk nadeel heeft zijn voordeel. Wat leer je ervan? Hoe kan het je positief beïnvloeden, hoe groei je als mens. Levenservaring heb je nodig om mens te worden en jezelf te ontwikkelen. Zo haal je kadotjes uit moeilijke ervaringen.
 • Mijn lijfspreuk:Behandel een ander zoals jezelf behandelt wilt worden
 • Ik ben een ochtendmens
 • Waar ik om kan lachen:Mensen, spontane dingen, ik heb wel humor vind ik. Zelfspot. ondeugde grapjes
 • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie:Heel belangrijk, dat geeft veel plezier en ontspanning in je relatie.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Stichting PacoBanner van Jos KleijnenBanner van erkende yoga opleiding