Home » Vriendschap » Profiel bekijken

Maak favoriet 

foto zonnebloem50foto zonnebloem50foto zonnebloem50foto zonnebloem50Bekijk foto's 
MaagdMaagdZwijn ~ MetaalZwijn ~ Metaal

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Ik heb het liefst een monogame relatie. En eerlijk zijn tegen elkaar is voor mij heel belangrijk. En ook open zijn. Ik denk dat het mogelijk is om met een partner een heel fijn en avontuurlijk liefdesleven te hebben.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Ga liever samen op vakantie, maar het is wel bespreekbaar.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Een mooi en iets groter huis kopen en een goeie poetsvrouw laten komen af en toe ;-) poetsen is niet mijn hobby, maar mijn huis is wel netjes hoor. En ik zou wat vaker op vakantie gaan. En mijn tuin mooi inrichten en een mooie bank kopen. En ik zou wat geld geven aan goeie doelen. Ik geef nu ook geld aan goeie doelen, maar dan zou ik wat meer doen.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Ik hou niet van die goedkope porno blaadjes, ik vind daar een negatieve invloed vanuit gaan. Ik heb liever een man die interesse in tantra heeft. En samen met mij op ontdekking gaat wat we samen allemaal leuk vinden.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Van baan veranderen, ik heb nu een eigen bedrijfje en daar ben ik heel gelukkig in. Ik geef voetreflextherapie. Ik ben niet zo geschikt om voor een baas te werken, ik hou van vrijheid.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van  erkende yoga opleidingBanner van Jos KleijnenBanner van Stichting Paco