Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Keltoi

Maak favoriet 

foto Keltoi
VissenVissenPaard ~ VuurPaard ~ Vuur

Levensovertuiging

 • Ik belijd mijn geloof als volgt in praktijk:Ik geloof in de natuur.

  En dat er een heleboel kosmische wetten zijn waaraan ons leven onderhevig is. Dat we die langzaamaan ontdekken.
  En ik ervaar dat er krachten werkzaam zijn, die je God of Goden of Goddelijk of Wat dan ook zou kunnen noemen, die ons sturen en steunen en op ons pad brengen wat we nodig hebben in de ontwikkeling zoals die besloten ligt in de kern van ons wezen.

  Ik geloof en ervaar dat het leven een mysterie is dat het waard is om bewonderd te worden en verwonderd over te zijn. Ik zie het leven als een reis, en we dienen elk moment zoveel mogelijk ten volle te beleven want het duurt uiteindelijk maar even.

  Ik geloof in de liefde. Voor mij betekent liefde, houden van dit leven, ook al is het vaak ook moeilijk en is niet alles mooi. Gewoon omdat het leven bijzonder is, juist in al haar gewoonheid, en al haar tegenstellingen. Het is een geschenk dat verantwoordelijkheden met zich meebrengt maar uiteindelijk hebben we het alleen maar te leen. Op een dag moeten we het weer teruggeven, en dan kunnen we het beter op de beste manier die mogelijk is benut hebben, vind ik.

  Geloof vind ik eigenlijk niet het goede woord, ik prefereer het engelse woord "faith", dat qua betekenis ergens tussen geloof en vertrouwen in zit. . . .
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Yoga Alliance erkend