Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Laurian7

Maak favoriet 

foto Laurian7foto Laurian7Bekijk foto's 
StierStierHond ~ AardeHond ~ Aarde

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: In mijn dagelijks leven, in alles wat ik ben, doe, kies, ervaar, uitdraag, zeg, binnenlaat, verlang. Persoonlijke groei, het doorgronden van ons menselijk wezen, de Schepping, de kosmos, mijn aktieve omgang met andere bestaansniveau's, wegens mijn bijzondere paranormaliteit.
  Daarbij zijn absolute integriteit, leergierigheid, openheid, ontmoeting en integratie van wezenlijke levenswijsheid voor mij de brandstof voor mijn leven.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ben gericht op gezin (dat ik niet heb), intieme vrienden, partner, kan en wil intense ontmoeting, een klankbord zijn voor elkaar. Zeer gesteld op saamhorigheid, elkaar verrijken met wat je als mens te bieden hebt, onderlinge zorgzaamheid. Maar ik ben ook innerlijk zelfstandig en heb een duidelijke behoefte aan een stuk eigen ruimte, aan eigen aktiviteiten en ontmoetingen. Een goede relatie betekent voor mij dat je elkaar ook ruimte laat en niet zeven dagen in de week alles perce samen hoeft te doen.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Vrij frequent en intens. Heb echter geen eigen gezin en geen familie meer; ben in die zin alleen op de wereld.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Fijn als het er is, kan ook heel goed langdurig zonder. Behelp mezelf dan wel. Het is voor mij niet iets dat onlosmakelijk verbonden is met een goede relatie; kan een relatie ook als compleet beschouwen zonder seksualiteit; dat ligt er helemaal aan of er weinig of veel fysieke aantrekkingskracht is. Kan daarin echter ook intens en lekker ontspannend bezig zijn.
 • Mijn werk: Mijn werk is van een uitzonderlijke inhoud, diepgang en betekenis, dat ik met weinig mensen volledig delen kan, alleen met de paar echte geestverwanten/vrienden/
  collega's. Veel solitair werk, ik doe uitgebreid karma-onderzoek, kan in iemand z'n totale ziele-dimensie schuilen en oorzaak- en gevolgpatronen boven water halen waar artsen, therapeuten, psychiaters e. d. normaliter niet bij kunnen. Ik begeleid mensen met ernstige levensproblemen, diepgaande levensvragen, relatie-problemen, mensen met burn-out, sociaal-maatschappelijke stagnatie, onbegrepen of moeilijk hanteerbare paranormale ervaringen, etc.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie: Ik moet er over kunnen praten; hij/zij moet respekteren dat mijn werk mijn innerlijke roeping en levensweg is.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: Vind ik geen relevante vraag. Zal nooit voorkomen in mijn leven.
 • Ik beloon mijzelf zo: Ja! Ik beloon mezelf met rust, contemplatie, iets lekkers, een fijne film, een nieuw kledingstuk, een mooie ring of een aan mezelf gericht troostend of motiverend woord. Koop ook geregeld bloemen voor mezelf.
 • Mijn definitie van geluk: Geluk is in balans te kunnen leven met je ware wezen en je liefde en kwaliteiten te mogen delen met enkele fijne mensen waar je een blijvende, goede band mee hebt.
 • Dit is waar ik van geniet: Mooie luchten, sneeuwtoppen, onderwater-wereld, prachtige mineralen/edelstenen, kunst, muziek, een goed boek, een goed, vruchtbaar gesprek, het uitzuiveren van emoties, een luierende kat, een mooie tuin, mijn bed, een bubbelbad, een kop thee op een terrasje met een zwoel windje, mid-zomer ronddobberen in mijn zee vijf minuten van huis. Spelende kinderen, een gezamenlijke maaltijd.
 • Zo ontspan ik me het liefst: Luieren, filmkijken, schrijven, gesprekken, stilte, tuin, natuur, innerlijk verwerken, warm bad, buitenlandse stadjes, terras.
 • Ik word ontroerd door: Het overwinnen van een crisis, mensen zien groeien, bijzondere uitingen van echte liefde van mens tot mens. De liefdevolle aandacht die mijn twee katten voor elkaar kunnen hebben (elkaars snuitjes en oortjes likken, met armpjes om elkaar nekken in mand slapen), bepaalde muziek, de schoonheid van de Aarde, een klein lief onverwacht gebaar van een ander, de vdramatiek of reugde van anderen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van ParaviewBanner van A Healthy Life