Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Laurian7

Maak favoriet 

foto Laurian7foto Laurian7Bekijk foto's 
StierStierHond ~ AardeHond ~ Aarde

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Voor mij kan niemand 'vreemd gaan' want de rijkdom van het leven is met z'n allen menszijn. In die zin ken ik geen stompzinnige jaloezie.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Heel normaal. Je kunt niet ALLES hetzelfde hebben; dat is niet reeel. En een ieder moet aan zijn trekken kunnen komen. Dat verstevigt de gezamelijke basis en geeft ruimte om te ademen.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: Een groot pand kopen waar meerdere alleenstaanden met dezelfde levensinstelling met elkaar naar eigen wens een stukje dagelijks leven kunnen delen.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: Tja. Wat moet ik daar nou van vinden? Ieder mens heeft op z'n tijd z'n hormonale aandrang. Als je daar TEVEEL mee bezig bent, is je l;even niet in balans.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Heb ik nog nooit last van gehad. Ik verkeer in de gelukkige omstandigheden dat ik helemaal vrij ben om mijn eigen levenssetting te bepalen. Zou niet kunnen werken in een van buitenaf opgelegde struktuur of werk kunnen doen die niet aansluit bij wat ik zinvol en gezondmakend vind. . . .
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview