Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Door   turiya, 2 december 2018, 19:58

Maak favoriet 

foto turiya

De klik in een date of relatie romantiek versus karmische bestemming

Het overkomt je vast wel eens je ontmoet iemand en het is net alsof je elkaar al jaren kent na een korte ontmoeting en er is gelijk een klik en het voelt vertrouwd. Wie weet denk je wel dat je soulmates bent of twinflames:) en elkaar al uit vorige Lees verder

Het overkomt je vast wel eens je ontmoet iemand en het is net alsof je elkaar al jaren kent na een korte ontmoeting en er is gelijk een klik en het voelt vertrouwd. Wie weet denk je wel dat je soulmates bent of twinflames:) en elkaar al uit vorige incarnaties kent. Het kontakt wordt dan vaak van nature voortgezet en kan uitmonden tot een relatie of diepe vriendschap.

Of dat je iemand leuk vind maar dat de ander geen klik voelt, heh das even balen jammer! of juist andersom dat jij geen klik ervaart en de ander wel, of allebei niet dan is het jammer maar komt er wel wat nieuws weer.

Ik vroeg ooit een wijs man, wat is dat nu precies die klik tussen mensen in relaties? Hij antwoorde, als er geen klik was hoe zouden mensen dan ooit samen hun karma af kunnen lossen zonder die klik. Hoe zouden mensen die bestemd zijn samen dingen te ervaren ook die minder leuk of zelfs pijnlijk of dramatisch of ongelukkig zijn ooit samen kunnen komen als er geen klik aan het begin is? Dan zou er geen behoefte zijn samen te zijn en gaan ze ook niet die ervaring aan.

Die klik zorgt ervoor dat er dan een bepaalde verbinding ontstaat die maakt dat je samen blijft zelfs als het niet echt fijn hoeft te zijn.

Ik vroeg is die klik dan niet romantisch? Het antwoord was, de klik is er alleen als het de bedoeling is dat mensen een tijd samen met elkaar ervaringen opdoen, als die klik er niet was dan zou het bijna niet mogelijk zijn dat ze de bereidheid hebben samen te komen. Als je goed karma hebt ervaar je een fijne natuurlijke liefdesrelatie en als je slechter karma hebt dan kan je samen een drama of ongeluk ervaren of pijn of verdriet dat je door een hel gaat samen of alleen, of wat van beide soms wat goede ervaringen en soms wat mindere.

Soms leer je meer van je negatieve ervaringen dan van je positieve, je kan van je diepste pijnen of ellende of misbruik een les leren door voor je zelf te kiezen en in je kracht te komen waardoor je andere ervaringen aantrekt erna die je meer vervulling en liefde geven.

Natuurlijk in sommige landen werd je uitgehuwelijkt en soms was er dan geen klik en moest je wel samen blijven anders stond er straf op of werd je verstoten door de familie of gemeenschap. Dan werd je door omstandigheden wel gedwongen samen te blijven.

Dus in praktische zin is het ook gewoon een beschermings of aantrekmechanisme dat als het niet de bedoeling is dat je veel tijd samen brengt er geen klik is en anders wel. Als er een keer geen klik is met je date wees blij waarschijnlijk omdat er dan wat anders voor je is wat beter bij je bestemming of les past. Je bent precies op de koers die voor jou bedoeld is als je trouw bent aan jezelf.

Wat je zelf kan doen voor een klik? zorg dat je een klik hebt met jezelf eerst, als jij je liefdevol voelt, lekker in je vel zit, geniet van je leven dan is de kans al veel groter dat er ook een klik is met de ander die dat aantrekkelijk vind.

Hieronder in de film wat praktische dating tips van een expert, in de video legt hij deze punten wat meer uit.

1 You deserve to love and be loved.

2 You must be ready and available for commitment if you want to meet the love of your life.

3 Honour your deepest needs and requirements.

4 Be your true self.

5 True love requires risk.

Bekijk op YouTube zelf

Bekijk op YouTube zelf

1015 keer bekeken

Door   turiya, 28 november 2018, 20:10

Maak favoriet 

foto turiya

Daten met een vrouw of man zonder filter

Voor de vrouw kan je ook natuurlijk man invullen:)
Is het herkenbaar wat ze schrijft?
Herken mij wel wat in de tekst ben zelf wel vrij direkt in wat ik zeg en deel, echtheid boven schone schijn, alleen heb wel geleerd door ervaringen dat er een natuurlijke timing is om dingen Lees verder

Voor de vrouw kan je ook natuurlijk man invullen:)
Is het herkenbaar wat ze schrijft?
Herken mij wel wat in de tekst ben zelf wel vrij direkt in wat ik zeg en deel, echtheid boven schone schijn, alleen heb wel geleerd door ervaringen dat er een natuurlijke timing is om dingen te zeggen en dat als ik eerst intuitief aanvoel en daarna uitspreek beter werkt. de middenweg dus.


dit stukje is geschreven door sara hart https://thinkaloud.net/index.php/2018/11/28/daten-met-een-vrouw-die-zegt-waar-het-op-staat-kan-intimiderend-zijn-maar-het-verandert-ook-je-leven/

Een vrouw zonder filter daten – een vrouw die zegt wat ze denkt en niet op haar woorden let – is een heel speciale ervaring. Als je haar hebt, gefeliciteerd, want je bent in voor een wilde rit. Geen filter hebben betekent niet dat ze onbeleefd is, het betekent dat ze haar eigen gedachtes, gevoelens en meningen heeft en niet bang is deze met de wereld te delen. Ze is ook ontzettend leuk en maakt je keer op keer aan het lachen… als je het aankan. Dit is hoe het is om met haar te daten:

1. Ze maakt het niet mooier dan het is.

Ze is realistisch ingesteld en geeft je oprecht advies, ook als het niet is wat je wilt horen, omdat ze weet dat de feiten niet onder ogen komen je op de lange termijn meer pijn zal doen. Ze is alleen maar zo hard voor je omdat ze echt om je geeft.

2. Ze is pijnlijk eerlijk.

Ze liegt nooit tegen je, wat goed is. Wanneer een vrouw geen filter heeft, brengt ze niet veel tijd door met het nadenken over haar antwoorden voor ze ze geeft, wat betekent dat je iedere keer de waarheid te horen krijgt. Soms kan dit vervelend zijn, maar je moet weten dat ze er niets mee bedoelt, ze ziet gewoon geen meerwaarde in liegen.

3. Waarschijnlijk vloekt ze veel.

Ze is eraan gewend dat anderen haar vragen minder te vloeken, maar daar geeft ze niets om. Ze vloekt omdat ze het kan en omdat het goed voelt. Het is alleen maar bedoelt om haar punt extra kracht bij te zetten.

4. Ze is de eerste persoon naar wie je toe gaat voor advies.

Als je ooit de hele waarheid wil horen over iets dat belangrijk voor je is, dan zal zij het aan je geven. Niet dat een vrouw zonder filter niet lief en geruststellend kan zijn, maar ze is ook oprecht en zal je zeggen waar het op staat.



5. Ze omhelst haar uitgesproken karakter.

Mensen vertellen haar constant dat ze geen filter heeft, waarna ze lacht en instemmend knikt. Ja, ze is niet bang om haar filter vrije leven te blijven leven, ook als anderen het niet zo leuk vinden.

6. Ze is niet snel beledigd.

Ze kan het even goed incasseren als uitdelen. Je kan pijnlijk eerlijk tegen haar zijn over je gedachtes en meningen en zij zal er niet van opkijken. En als ze het niet met je eens is zal ze er niet over twijfelen je precies uit te leggen waarom.

7. Ze geeft niets om damesachtig zijn.

Damesachtig zijn is niet langer hetzelfde als vrouw zijn. Sterke vrouwen, tomboys en uitgesproken vrouwen staan op met verbetenheid en zij laat haar stem ook horen (ook als dit soms betekent dat ze vertelt dat ze moet poepen).

8. Ze geeft haar mening.

Als ze een mening heeft over een controversieel onderwerp zal ze haar woorden niet inslikken om andere mensen tegemoet te komen. Ze geeft haar mening wanneer ze wil en laat het aan anderen over daarmee om te gaan.

9. Ze is open.

De eerste paar dates met een vrouw zonder filter zijn interessant omdat ze je meer informatie over zichzelf geeft dan je waarschijnlijk gewend bent. Je kunt haar vertrouwen, omdat ze ondanks haar eigen openheid de privacy en geheimen van anderen respecteert. De juiste man voor haar is iemand die deze kwaliteiten waardeert en accepteert. Niet iedereen vindt haar leuk of accepteert haar, maar dat maakt haar niet uit omdat ze weet wie haar echte vrienden en partners zijn. Ze weet dat ze soms teveel praat, maar ze heeft liever iemand die de details accepteert dan jullie beiden tijd te verdoen. Ze weet dat als je dit direct aankan, de relatie een spannende en ongefilterde toekomst hee

Bekijk op YouTube zelf

1239 keer bekeken

Door   turiya, 23 november 2018, 23:31

Maak favoriet 

foto turiya

Blog over spiritueel daten van patty harpenau:)

Het was een tip van een Facebookvriendin: ‘Pat, waarom ga je niet eens kijken op een spirituele datingsite. Daar ontmoet je zeker jouw zielsverwanten!’

Zielsverwanten… Hoe leuk klinkt dat? Met een gezellige kop thee en warme sokken, ga ik op weg naar een nieuw spiritueel avontuur in datingland. Nu ben ik Lees verder

Het was een tip van een Facebookvriendin: ‘Pat, waarom ga je niet eens kijken op een spirituele datingsite. Daar ontmoet je zeker jouw zielsverwanten!’

Zielsverwanten… Hoe leuk klinkt dat? Met een gezellige kop thee en warme sokken, ga ik op weg naar een nieuw spiritueel avontuur in datingland. Nu ben ik auteur van veertig boeken met een vleugje ziel, dus ik kan tegen een spiritueel stootje.

De spirituele datingsite werkt hetzelfde als een gewone datingsite: ik ben een vrouw en ik zoek een man. Enter. De site zoekt in het datingarchief en hoppa, er wachten mij (schrik niet) 1950 zielenmaten.

Ik baan mij een weg door de eerste selectie en gniffel: heren die werken met kristallen, engelen, reiki geven of als genezers werken. Dat laatste is altijd handig, niet waar?

EEN SPIRITUELE HORIZON
Binnen een minuut is het raak: ‘Hallo Share, (mijn datingalibi, zodat er geen ongewenst bezoek op de stoep staat), ik heet Joep, ik ben van jouw leeftijd, op zoek naar een goed, diepzinnig gesprek en wil graag samen met jou mijn spirituele horizon verbreden. ’

Ik moet er even van op adem komen, want jeetje, dit is even een nieuw geluid. Maar mijn nieuwsgierigheid is gewekt.

Joep is kennelijk doortastend, want hij nodigt mij uit in zijn praktijk voor een behandeling ter kennismaking: hij werkt namelijk als ziener en reikimaster

Het klinkt redelijk ongevaarlijk, want wat heb je te duchten van zo’n spiritueel mens? Dus ga ik fluitend op weg, laat de hakken en leren broek maar even thuis en kies voor een wit ‘swami bami’ shirt en spijkerbroek. Ik parkeer mijn auto om de hoek, loop naar zijn voordeur en ‘klingel’ letterlijk aan. Joep beschikt namelijk niet over een bel, maar over een windorgel.

STAAN WIJ AL IN DE STERREN GESCHREVEN?
Ik ben zen voordat ik in de gang sta en voordat ik het weet, krijg ik een heuse ‘bearhug’, van een reusachtige blonde man die mij onverdroten vrolijk- op even grote voeten- zingend in zijn warme keuken uitnodigt.

‘Zo’, zegt hij, terwijl hij de tarotkaarten op tafel legt, ‘eerst maar eens kijken of onze ontmoeting in de sterren geschreven staat. ’ Ik verbijt een grijns… Hij schudt de kaarten, legt ze als een waaier op de tafel en ik mag er een aantal kiezen.

‘Hmm, ik zie het al’, zegt hij, ‘de sterren zijn nog niet klaar met jou: 2016 wordt jouw jaar. Dit jaar ga jij de liefde van je leven ontmoeten!’

Joep is inmiddels echt op dreef, want naast de kaarten komen nu ook druïde- stenen op tafel. Hij sluit zijn ogen, zijn stem zakt een octaaf en met diepe klankrollen komen de voorspellingen uit zijn keel: ‘Je bent moeder, twee grote zoons, je jongste zoon reist over de wereld en is een troubadour. Hij draagt jouw creatieve ziel en de liefde voor het leven met zich mee. ’

Even denk ik dat hij exact weet wie ik ben, maar dat kan niet. Echt niet. Ik begin onrustig te schuiven op mijn stoel. Hij vervolgt: ‘Dit jaar ga jij je grote liefde ontmoeten, en nee helaas dat ben ik niet. ’

Ik haal opgelucht adem, want samenwonen met een ziener lijkt mij uitermate gecompliceerd. ‘En, je gaat komend jaar het boek van je leven schrijven. ’

TOEKOMSTVOORSPELLING
Na een sessie van een uur en een behandeling met veren, helend water, veel gezang en klanken sta ik opgelucht buiten. De massage heb ik maar overgeslagen.

‘Verrek’, denk ik op weg naar huis, ‘wat is mij zojuist overkomen?’ Want geloof het of niet, alles wat hij vertelde over mijn verleden en heden was waar. Echt waar. En zou hij ook gelijk krijgen als het om mijn toekomst gaat?

‘Heftig, zeg’, jubelt mijn beste vriendin, ‘wat is het nummer van deze Joep?’

‘Hoezo?’ vraag ik, want zij is de allerliefste draak die ik ken en eerlijk gezegd is hij een uiterst lief mens.

‘Nou’, zegt zij, ‘je bent niet goed bij je hoofd dat je zo’n man laat lopen. Hij kan masseren!’

Bekijk op YouTube zelf

786 keer bekeken

Door   turiya, 10 november 2018, 23:03

Maak favoriet 

foto turiya

Van afgelaste potluck naar geluk!

De potluck ging niet door er waren genoeg aanmeldingen alleen een paar mensen kwamen niet opdagen of er kwam wat anders tussen, Toen hebben we besloten het te cancelen. Dat is ook prima en vertrouwen dat het goed is zoals het is en er volgende x een nieuw evenement Lees verder

De potluck ging niet door er waren genoeg aanmeldingen alleen een paar mensen kwamen niet opdagen of er kwam wat anders tussen, Toen hebben we besloten het te cancelen. Dat is ook prima en vertrouwen dat het goed is zoals het is en er volgende x een nieuw evenement ontstaat dat stroomt.

Wie weet organiseer ik een wandelmeditatie met erna een thee op het terras aan het meer en een potluck bij mij thuis om de verbouwing te vieren en mijn huistempel te openen.

Het goede nieuws was dat de vriendin die ik uitgenodigd had voor de potluck, mij bij haar thuis uitnodigde om bij haar de dingen die we gemaakt hadden voor de potluck te genieten.

Was gezellig samen even kokkerellen en smaakte heerlijk, we hadden elkaar een tijd niet gezien en was fijn elkaar te spreken en zien Na het etentje een begeleide meditatie gedaan die was wel wat kort en deed stiekem mijn eigen meditatie haha omdat ik niet zo van naar een stem luisteren ben, dus we lieten een extra lange meditatie door de speakers klinken,

De huispoes die kwam op mij zitten tijdens de meditatie en dat was bijzonder voelde echt een energie stroom waar hij ging zitten en dan was het weer goed op die plek en ging hij op mijn knie en heup zitten waar ik wat last van had en de pijn ging zo weg. Bijzonder een huispoes als healer haha, dank je wel babuskha.

Erna kreeg ik nog spontaan een intuitieve massage en heb haar een energetische behandeling en massage gegeven was fijn uit te wisselen. Iets verrassends was toen ik haar opdracht gaf haar spanning te uiten in intuitieve klanken of geluid ging ze spontaan zingen en het was echt prachtig! Na de behandeling zei ze ik wil daar iets mee doen een opleiding intuitieve zangtherapeut of dat heet voicemedicine geloof ik? zag er een website over http://www.voicemedicine.nl/rapidcart/ heb zelf wel eens meegedaan met een proefworkshop.

Zo zie je maar weer dat soms wanneer dingen niet doorgaan wat je gepland had dat er vanzelf iets anders ontstaat wat soms nog mooier was dan het oorspronkelijke.

1091 keer bekeken