Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden

 

Door corne78, 13 februari 2017, 15:40

Maak favoriet 

foto corne78

Samen gedanst

Corne Timmers

Samen gedanst

Ik heb hem ontmoet. Wat bijzonder. Kort geleden en mis hem nu al. Toen hij er was klopte alles. De wind ging liggen en de wolken trokken weg. De zon in zijn volle kracht daalde op hem neer.Hij stapte in het licht en danste als voorheen. Ik Lees verder

Corne Timmers

Samen gedanst

Ik heb hem ontmoet. Wat bijzonder. Kort geleden en mis hem nu al. Toen hij er was klopte alles. De wind ging liggen en de wolken trokken weg. De zon in zijn volle kracht daalde op hem neer.Hij stapte in het licht en danste als voorheen. Ik ken hem nog van toen. Zijn armen wuivend boven zijn hoofd en huppelend van vreugde. Zijn enthousiasme zo inspirerend.

Ik heb hem ontmoet ik zag hem zo helder als de hand nu voor mn ogen. Hij liep op me af en knielde naast me neer. Hij zag me liggen met mijn belemmeringen en de druk van alledag. De last op mn schouders. En de tijd als een kogel aan mn enkel.In hem de mooie zuivere dingen. Puur licht, liefde, aandacht en blijdschap. Vooruitstrevendheid, interesse. In mij de last.


Ik heb hem ontmoet en hij legde zijn hand op mijn knie. Hij troostte me met zijn aandacht en zuiverheid. En straalde dit in via mijn knie door mijn lijf. De warmte straalde door en maakte me intens blij. Het gaf me rust en vertrouwen voor morgen.Hij ging naast me liggen en het was goed. Hij was tevreden voor nu en lag daar zuiver en puur.


Ik heb hem ontmoet en kijk uit naar morgen. Als ik hem weer mag ontmoeten. Hij stond op en hing even boven me. En vanaf mijn voeten af naar boven trad hij terug bij me binnen. Hij ging rustig liggen en we versmolten weer als 1.

Ik heb hem ontmoet en het was goed.
mijn astrale lichaam.

Dank je wel voor je energie en wijsheid tot morgen.
Slaap wel.
Warme groet

1513 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?