Home » Vriendschap » Weblogs » Weblog
 Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden


Door freenature, 17 december 2019, 02:48

Maak favoriet 

foto freenature

Liefde is los laten. . .

Ik laat je los, ik laat je gaan.

Met pijn in mijn hart en tranen in mijn ogen, neem ik afscheid van de Liefde van mijn leven. Niet omdat ik dat wil, maar omdat het niet anders kan. Jij bent de vrouw naar wie ik zo verlangt heb, de vrouw Lees verder

Ik laat je los, ik laat je gaan.

Met pijn in mijn hart en tranen in mijn ogen, neem ik afscheid van de Liefde van mijn leven. Niet omdat ik dat wil, maar omdat het niet anders kan. Jij bent de vrouw naar wie ik zo verlangt heb, de vrouw met wie ik mijn leven had willen delen. Samen waren we één: jij de hemel, ik de aarde.

Helaas mag het niet langer zo zijn. Mijn verlangen om mijn liefde met meer dan één vrouw te delen, kwam niet overeen met jouw verlangen naar een exclusieve mono-relatie. We hebben het onszelf de afgelopen jaren wel héél erg moeilijk gemaakt. Jij hebt heel erg je best gedaan om in een poly-relatie je hoofd boven water te houden door zoveel mogelijk je kop in het zand te steken en ik heb heel erg mijn best gedaan om mijn verlangen naar het delen van liefde te onderdrukken. Niet omdat ik dat wou, maar omdat ik zielsveel van je hou.

Ik heb ervaren dat liefde zich niet laat dwingen of in een hokje persen. Liefde laat zich geen regels of grenzen opleggen. Zodra je probeert de liefde vast te houden, glipt ze door je vingers en ben je haar kwijt. Liefde kan er alleen maar zijn door te blijven stromen. Je kunt je ertegen verzetten of laten meevoeren, ze gaat altijd de richting op die ze op wil gaan. Liefde is vrijheid, loslaten en je overgeven aan de stroom.

Ik ben je dankbaar voor de diepe zielsverbinding en de ware liefde die ik samen met jou heb mogen ervaren. Op dit moment overheerst vooral het verdriet en de pijn om wat eens was en nu verloren is gegaan. Je bent voor altijd en eeuwig in mijn hart. Ik koester de warmte en zielsliefde die wij 6 jaar samen mochten leven.

Ik mag je niet langer vasthouden, je bent vrij om te gaan, vrij om je hart te volgen, vrij om een nieuwe verbinding aan te gaan.
Vlieg mee met de wind en laat je meedrijven op de golven.
Laat je meevoeren naar waar liefde jou wil laten gaan.

Met een hart vol liefde,
Anno

1827 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift