Door behold, 21 juli 2017, 00:00

Maak favoriet 

foto behold

Bang geworden voor spiritualiteit

na heel de bieb leeg te hebben gelezen over spiritualiteit en mediteren , werd het een keer tijd om de dingen uit te testen in zijn onschuldige vorm , dus geen geesten , geen kristallen geen mensen dei je aanraken maar gewoon vanuit mezelf .
leuk de wet van de aantrekking kracht uit proberen, ik visualiseerde me een goede team vergadering met mezelf als goede aanvulling , en ja hoor het gebeurde , maar dacht ja het kan ook toeval zijn .
dus visualiseerde ik me de meest geweldige stap avond in Rotterdam , voor dat vrienden mij mee vroegen , en ja hoor het gebeurde we ontmoeten daar een groep meiden , en s'nachts reden we van stadhuis plein met 4 auto's naar het strand om daar een nachtduik te nemen en kampvuur het staat voor eeuwig in me geheugen gegrift .
toen dacht ik ik wil op vakantie ! dus ik visualiseerde me de meest geweldige zomer van me leven , en ja hoor spontaan mee genomen naar Berlijn , Parijs Ardennen festivals het hield niet op! ik moest zeggen dat ik genoeg had want ik werd bang van de overvloed .
op een gegeven moment werd me contract niet verlengt , dus ik visualiseerde me de meest geweldige baan voor die ik kon krijgen , en ja hoor ik heb nu al een jaar 2 banen met jongeren en kinderen , te veel maar zo veel dat ik minder moest gaan werken .
ik visualiseerde me mezelf voor om voor eeuwig jong te blijven , en ja hoor ik word echt een 20stiger geschat deze week nog .
deze zomer weer 2 gratis vakantie's naar zwisterland en belgie en woon nu in een woongemeenschap mijn droom ! .

soms is rust ook lekker , en het beangstigd mij ook omdat ik me afvraag of ik niet te veel met mezelf bezig ben geweest , deze gave van geloof , die ik duidelijk heb ontvangen , waar ik ook om gevraagd had , is bedoeld niet om mezelf te verrijken maar om andere mensen te helpen !

visualiseerde me beste vriendin als een ster , een raket een engel en ja hoor deze vrouw werd werkelijk een krachtige vrouw die weer andere helpt .
ik doorzag de pijn in andere mensen en buigde alles weer recht in geloof .
toch beangstigd mij spiritualiteit , omdat het ook een donkere kant heeft geloof , namelijk negatief geloven , hoe hoger je klimt hoe meer je moet uit kijken op je woorden die negatief kunnen zijn wat een uiwerking heeft .
let op je hart gesteldheid als je een groot geloof hebt , want een scheldwoord of een negateve aannamen maakt je buwust van je eigen ongeloof .

812 keer bekeken