Door Navojoa, 6 november 2017, 17:52

Maak favoriet 

foto Navojoa

Een geschiedenis van de Aarde. . .

Behalve de bijbel en het Darwinisme zijn er nog vele verklaringen over het ontstaan van onze Melkweg, zonnestelsel, planeet en uiteindelijk de mens. Deze nieuwe versies van de ontstaansgeschiedenis van de Aarde en de mens gaan niet zelden uit van een totaal andere invalshoek dan de conventionele verklaringen die we met de paplepel hebben mee gekregen.

Maakt dat ze onwaarschijnlijk of ongeloofwaardig? Dat zou best eens kunnen afhangen van de manier waarop u naar de wereld kijkt. De afgelopen 2 decennia is er, dankzij het internet, veel informatie vrijgekomen uit onafhankelijke bronnen en van zelfstandige onderzoekers. Deze informatie geeft een ander beeld van de wereld dan de wereld die we kennen uit de verhalen van onze opvoeders, opleiding en de verhalen die we via de media krijgen toegediend in de vorm van nieuwsprogramma's, actualiteitenrubrieken en entertainment.

Voor het internet konden deze bronnen makkelijk worden doodgezwegen door deze informatie simpelweg niet te publiceren of te distribueren. Het internet heeft dat allemaal veranderd. Iedereen met een verhaal kan nu van achter de PC publiceren wat hij / zij wil en ook nog eens kiezen voor het platform waarop men dat doet.

Dit heeft ertoe geleid dat er veel onderzoeksresultaten zijn verschenen, die geen weerklank vinden in de officiële wetenschap en daaraan gelieerde kanalen.

Deze kolossale informatie tsunami die op de burgers, waar ook ter wereld, wordt losgelaten heeft niet nagelaten de mensheid tot nadenken te stemmen. Steeds meer mensen plaatsen vraagtekens bijd e kennis die ze uit conventionele hoek hebben ontvangen en raken op drift.

De grote vraag is allen: wat is waar en wat is onzin. Laten we wel wezen, het internet beidt ook ruimte aan allerlei lieden die de wildste claims lanceren als waarheden. Inmiddels is voor mij ook vast komen te staan dat feiten maar een betrekkelijke waarde hebben. Feiten kunnen niet worden gecommuniceerd, zonder dat de verteller een zekere benadering kiest.

Dat geldt ook voor de vele verhalen die vertelt worden over de geschiedenis van het universum en uiteindelijk de ontstaansgeschiedenis van de mens. Zo treffen we diverse 'Draconische' (reptielen origine), Pleiadische, Syrian, enz, . versies aan over dit onderwerp, waarbij opvalt dat alle partijen een eigen invalshoek kiezen en van daaruit hun feiten rangschikken.

De kunst is dan de tijdlijnen en de feiten uit verschillende bronnen over elkaar te leggen en op zoek te gaan naar de overeenkomsten, zodat langzaam maar zeker gemeenschappelijke grond kan worden gevonden. Heb je daarmee de waarheid boven tafel? Ik denk van niet, maar het is wel een stap in de goede richting.

In ieder geval is duidelijk dat deze verhalen net zo geloofwaardig zijn als de conventionele verhalen. Zeker wanneer je op de hoogte bent van het Grote Spel dat boven onze hoofden wordt gespeeld.

Hieronder treft je aan videotje aan, waarin een groep die zich 'The Founders' (de stichters) noemt, haar versie van dit verhaal vertelt. Daarbij maken ze gebruik van een 'Channel'. Een 'channel' is iemand die via telepatisch of intuïtief contact kan maken met entiteiten. Of die nu van de Aarde afkomstig zijn of niet.

Nou, dit is zo'n verhaal. Ik vond het best boeiend en heb er met veel plezier 2 uur van mijn leven aan opgeofferd. Het videotje heeft voor mij een aantal zaken in perspectief geplaatst en wat nieuwe mogelijkheden geopend, die verder onderzocht moeten worden.

Tegenwoordig vraag ik me af of er, binnen de box waarin het menselijk bewustzijn zich tegenwoordig ophoudt, nog wel zoiets als waarheid te vinden is.

Daarom: veel kijkplezier. Ik ben benieuwd naar je reactie.

985 keer bekeken