Door Navojoa, 8 november 2017, 15:59

Maak favoriet 

foto Navojoa

Naderend einde van de wereld zoals we die kennen

De wereld zoals we die kennen zal op betrekkelijk korte termijn ophouden te bestaan en zal worden vervangen door een bestuursvorm die meer recht doet aan de aspiraties van individuen, groepen en landen. Een nucleaire oorlog, zoals de satanistische elite graag wil, zal er hoogstwaarschijnlijk niet komen. De oorlogen die we nu meemaken behoren tot de laatsten die de mensheid zullen teisteren.

Er is duidelijk sprake van een versnelling van gebeurtenissen in de wereld. De macht die de afgelopen 500 jaar in handen was van de westerse landen begint steeds sneller uiteen te vallen. Financieel / monetair, economisch, cultureel, militair en geopolitiek.

De afgelopen jaren is door een samenwerkingsverband van personen die afstand namen van de toekomst die de satanistische elite voor de mens in gedachten had, en die daartegen in verzet kwamen. De afgelopen jaren is dat verzet alleen maar gegroeid en is de strijd tegen de satanische elite alleen maar verhevigd.

Inmiddels zijn er ook toppolitici en bestuurders van internationale organisaties die afstand nemen van de satanische praktijken en plannen. Het satanistische bolwerk wankelt. Putin (Rusland), Xi (China), Hasan Rohani (iran) en Trump (Verenigde Staten) blijken de zichtbare voorhoede te vromen voor het verzet. Deze leiders winnen dagelijks aan macht en invloed en werken gestaag verder aan hun agenda, om de satanistische elite ten val te brengen.

Boven de zichtbare wereldleiders loopt de machtspiramide nog door, maar die aspecten begrijpen en kunnen accepteren vereist dat je bereid bent buiten de satanische box te stappen. De box die je hebt meegekregen van je ouders, het onderwijs, de media en de politici. Er zijn vele krachtvelden actief als het gaat om het beïnvloeden van de mensheid in verschillende richtingen.

In de kern gaat het om 2 stromingen, te weten: dienstbaarheid aan (je)zelf of dienstbaarheid aan de schepping / het universum. De satanisten bevinden zich aan de kant van dienstbaarheid aan (je)zelf, terwijl de genoemde wereldleiders zich bevinden in het andere kamp.

Met name als we kijken naar de situatie in de Verenigde Staten, dan zien we dat deze strijd binnen het Amerikaanse bestuurlijk apparaat wordt uitgevochten. Waar Trump het in eerste instantie leek te verliezen, wordt nu duidelijk dat hij momentum genereert in zijn voordeel.

Als je bijgeleverde link volgt, tref je een artikel aan, waarin vanuit een breed perspectief wordt gekeken naar de razendsnelle ontwikkelingen en die daar dus een ruim kader voor verschaffen: https://www.lovehaswon.org/ascension-spirituality/message-to-humanity-and-the-earth-it-is-time?rq=message%20to%20humanity

999 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?