Door   turiya, 10 november 2018, 23:03

Maak favoriet 

foto turiya

Van afgelaste potluck naar geluk!

De potluck ging niet door er waren genoeg aanmeldingen alleen een paar mensen kwamen niet opdagen of er kwam wat anders tussen, Toen hebben we besloten het te cancelen. Dat is ook prima en vertrouwen dat het goed is zoals het is en er volgende x een nieuw evenement ontstaat dat stroomt.

Wie weet organiseer ik een wandelmeditatie met erna een thee op het terras aan het meer en een potluck bij mij thuis om de verbouwing te vieren en mijn huistempel te openen.

Het goede nieuws was dat de vriendin die ik uitgenodigd had voor de potluck, mij bij haar thuis uitnodigde om bij haar de dingen die we gemaakt hadden voor de potluck te genieten.

Was gezellig samen even kokkerellen en smaakte heerlijk, we hadden elkaar een tijd niet gezien en was fijn elkaar te spreken en zien Na het etentje een begeleide meditatie gedaan die was wel wat kort en deed stiekem mijn eigen meditatie haha omdat ik niet zo van naar een stem luisteren ben, dus we lieten een extra lange meditatie door de speakers klinken,

De huispoes die kwam op mij zitten tijdens de meditatie en dat was bijzonder voelde echt een energie stroom waar hij ging zitten en dan was het weer goed op die plek en ging hij op mijn knie en heup zitten waar ik wat last van had en de pijn ging zo weg. Bijzonder een huispoes als healer haha, dank je wel babuskha.

Erna kreeg ik nog spontaan een intuitieve massage en heb haar een energetische behandeling en massage gegeven was fijn uit te wisselen. Iets verrassends was toen ik haar opdracht gaf haar spanning te uiten in intuitieve klanken of geluid ging ze spontaan zingen en het was echt prachtig! Na de behandeling zei ze ik wil daar iets mee doen een opleiding intuitieve zangtherapeut of dat heet voicemedicine geloof ik? zag er een website over http://www.voicemedicine.nl/rapidcart/ heb zelf wel eens meegedaan met een proefworkshop.

Zo zie je maar weer dat soms wanneer dingen niet doorgaan wat je gepland had dat er vanzelf iets anders ontstaat wat soms nog mooier was dan het oorspronkelijke.

1088 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?