Door   marcel22, 17 november 2018, 17:13

Maak favoriet 

foto marcel22

Tja. . . .

Ik las het voorlaatste stukje van Turiya. Tis wel een belangrijk punt wat aangesneden wordt en ik voel om iets hierover te willen schrijven. Wat en wanneer het iets bij je teweeg brengt, kan bij ieder heel verschillend en afwijkend zijn.

Ik krijg ook mensen op mijn pad die hyper gevoelig zijn en een destructieve kracht onder de drempel van het bewustzijn houden. Ik kijk er echter naar in de overtuiging dat ieder zijn karma heeft en verantwoordelijk is voor zijn / haar incarnatie. Ik zie wat zij in het verleden hebben uitgespookt en kan dan hun harde confrontatie begrijpen. Dit zie ik geheel los van het authentieke, waarachtige Goddelijke wezen dat ieder in de kern IS. Weet wie je BENT en wat je HEBT.

Het projecteren van hun destructieve gevoelens wordt dus begrijpelijk enerzijds, doch moet je het ook niet toestaan anderzijds. Zeker als je voelt dat de destructieve kracht door entiteiten gevoed wordt.

Je moet in je eigen kern en integriteit blijven staan en weet, het is wetmatig niet de bedoeling om iemands karmische pijn op je te nemen. Doe je dat wel, zit je fout en verlies je je natuurlijke bescherming. Dus als je de goedheilig man / vrouw wil spelen, streel je alleen je ego en is het niet meer in lijn met je hogere zelf / het hogere plan tot bevrijding. Kijk, onze Engelen hebben mega veel liefde voor ons, maar zijn zich bewust van onze soms zware lessen en zijn daardoor “streng” in hun medeleven. Je kunt van de stelling uitgaan: “zuivere waarheid staat boven liefde”. (Logisch ook, want anders zou “ware liefde” geen betekenis hebben. ) Klopt, dat de vrouw sterk gericht is om met liefde te handelen en klopt dat de man sterk de principes wilt handhaven. De absolute waarheid is echter de basis. Velen vragen me “wat is de absolute waarheid” ? Dan kan ik alleen zeggen, “daar zit je midden in, dus je kunt er niets “over” zeggen. Je hoeft het ook niet te “weten” ( wat dus niet kan). Je weet echter dat niets en niemand buiten de waarheid om kan. Je kunt er wel voor kiezen om één te willen zijn met de absolute waarheid, waarmee je op het juiste moment de juiste dingen doet, ongeacht of jij als karmisch persoon begrijpt wát je doet. Het gaat hier immer ook alleen om bevrijding van je karma uit vorige levens, die je actief hebt veroorzaakt, dus ook actief moet aflossen. Het willen weten en begrijpen is slechts uitstel, want in dit aardse bewustzijn ( in deze trage frequentie) kun je het beslist niet allemaal bevatten.

Tot zover deze vrije boodschap voor wie het wilde lezen. Meer is er niet. Groet, Marcel

514 keer bekeken