Door robertje, 9 december 2018, 16:12

Maak favoriet 

foto robertje

Angst

He angst, wat waar ben jij nu bang voor, kom vertel het me eens want als je het nu niet deelt met me dan is het snel over met dit verhaal, met dit pad.Dan is het lichamelijk afscheid nemen en dan is het over en uit, wil je dat? IK namelijk NIET. Je hebt me hier gebracht,

Nu staan we hier op dit kruispunt, the battle arena waar nu alle battles worden uitgevochten en ja hier gaan wij vol ten strijde maar dan ook echt vol tot aan het diepste atoom van je bestaan.
Want iets in mij verteld mij dat hier nu keuzes gemaakt moeten worden en ik weer de regie in eigen handen neem. laat mij je uitleggen waarom ik die zo zie.

Nu staan wij hier angst, jij en ik en we staan voor de 2e keer op dat zelfde kasteel, de eerste keer keken we in die diepte weet je nog? Toen schrok jij zelfs van de diepte en de 2e keer ging die deur open en ik deed mijn rugzak af en ben door die die deur gegaan. Wel dit is dat punt.

Je hebt geheerst over mij tot hier, terug tot aan het waar deze reis begon, als een grote vent zit ik geknield als een kind gooi alle gebeden in de lucht en bid tot god en als een kind met een trillende stem en vechtend met met tranen omdat ik inzie waar en wat jouw handelen mij lieten ondergaan en al die emotionele pijn komt eraan of je wilt of niet. Genoeg heb ik geleden onder je tirannie, je dictatuur en kan niet meer de rek is eruit. Aangezien je onderdeel bent van mij en ik wil ik je wel helpen als jij vertelt waar je pijn zit dan stuur ik mijn liefde naar je toe en helen we samen in de armen van de liefde die je krijgt die jij ook zo gemist hebt. Hier heb je een beetje van mij alvast en wil je meewerken aan een spannend nieuw project, welke als je met mij werken aan die grote schoonmaak zodat we nu eens samen gelukkig kunnen zijn en ik beloof je plechtig ook mijn best te doen zodat we samen hand aan hand door die deur gaan en veel liefde krijgen maar ook weggeven en weer eens gelukkig zijn.

Oh angst ja ook ik hou van jou en jij?

866 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?