Door FollowTheMoon, 3 april 2020, 17:57

Maak favoriet 

foto FollowTheMoon

De massameditatie

Zelfs mijn telefoon weet al wat ik ga typen zodra ik massa schrijf en dat terwijl dit toch echt de eerste keer is. Zelfs dagelijks kun je deze al doen, maar weet je wat, ik blokkeer gewoon. Dan wanneer ik de instructies lees bij de berichten, blokkeer ik. Alles in mijn geeft tegengas, na gisteren het erover gehad te hebben met vriendinnetjes vind ik vanochtend de woorden.

Daar waar voorheen onze massameditaties gingen om Licht en Liefde te verspreiden over onze aarde en medemens, wezens. Menen we nu dat we een tijdlijn mogen verschuiven, corona mogen verwijderen. . .

Zij is een prachtig lichtwezens net als jij en ik en ze vraagt ons iets, heb jij geluisterd? Heb je haar gehoord? Ik wel, maar ik betwijfel of mijn buurman / buurvrouw haar ook gehoord hebben. Wie ben ik om hen dat groeiproces te ontnemen??

Mijn lief en ik hebben voor het weekend een home retraite gepland, een waar ruimte is voor ons Zijn, mediteren etc. Ik voel dat ik daar meer mee bereik, ingetuned op mijn eigen unieke prachtige grote Licht en Liefde. Licht en liefde is wat ik mediteer en mijn medewezens aanbied. De rest zal gaan zoals het zal gaan, het zal gebeuren voor onze Hoogste Goed.

Ik stel voor dat je voor jezelf voelt en even incheckt bij wat jij wil, voor je met de massa mee ga😊

Fijne portaaldag mensen in Licht en Liefde

💜

958 keer bekeken


Gelijkgestemde netsamen partners

Banner van Simply Canvas Farm