Door Navojoa, 18 november 2014, 14:39

Maak favoriet 

foto Navojoa

Herinneren

De volgende stap. . .

De vleesgeworden mens is een uitingsvorm van het bewustzijn van een entiteit die eeuwig is. Een entiteit met goddelijke potentie. Een entiteit die ergens op de route naar bewustzijnsevolutie wordt genoodzaakt een bepaalde dichtheid of frequentie aan te nemen. Op een van die frequenties bevindt zich de menselijke vorm. Een vorm waarvan de gedaante die het nu heeft aangenomen, slechts één van de vele mogelijke is.

De mens heeft er in de geschiedenis van de Aarde bijvoorbeeld niet altijd uitgezien zoals wij nu. Het voertuig van de menselijke vorm (het lichaam) wordt samengesteld op basis van de planetaire omstandigheden. Daarvan zijn de energie, het planetaire of collectieve bewustzijn en de frequentie / dichtheid het belangrijkst.

In de menselijke vorm, zoals wij die nu op Aarde kennen, worden veruit de meesten van ons geboren zonder enig besef van de eeuwige entiteit die we zijn. We hebben geen toegang tot de persoonlijke akasha. Dat is het geheugen van de eeuwige entiteit. Ons geheugen beperkt zich vaak tot het fysieke geheugen waar het lichaam mee is uitgerust.

Dat is jammer, omdat in de persoonlijke akasha alles dat we ooit hebben meegemaakt- in den vleze en daarbuiten- daar ligt opgeslagen. In feite zijn we afgesneden van een gigantische bron van informatie over onszelf en het universum.

De persoonlijke akasha maakt namelijk deel uit van allerlei collectieve akasha's. Denk aan de akasha's van de planeet, de zon en overigen planeten, andere sterren en sterrenstelsels, andere menselijke wezens die wellicht nooit op Aarde zijn geweest en ga zo maar door.

In de oude energie werd het lichaam voorzien van een bewustzijns-'sluier'. Een barrière waardoor het deel van het 'Zelf' dat niet fysiek was, behoorlijk goed was afgeschermd. Zo goed dat dit aspect voor velen van ons tot de dag van vandaag niet bestaat. Voor hen is dit verhaal pure fictie.

Al een jaar of 2.000 is de energie van de Aarde aan het veranderen en sinds 21 december 2012 zal dit alleen maar sneller gaan. Dan maakt de mensheid zich op voor de volgende stap in haar proces van bewustzijnsevolutie. De achtergronden daarvoor heb ik in voorgaande blogs toegelicht.

Zij die nu geboren worden beschikken over een dunner sluier, vanwege de andere energie en frequentie waarin ze geboren worden. We kennen allemaal het verhaal over het goddelijke kind dat een hoge frequentie haalt. En zich daardoor bewust is van energieën en zaken die voor volwassen vaak niet zichtbaar zijn. Door maatschappelijke conditionering verlagen wij de frequentie van dit soort kinderen en daarmee verhard hun 'sluier'.

De maatschappelijke conditionering zal steeds meer op verzet stuiten en kinderen zullen weerstand bieden tegen pogingen hun frequentie te verlagen. Daarmee houden ze hun flexibel 'sluier' in stand en zullen ze beter in staat zijn zich meer van zichzelf (in de zin van de eeuwige entiteit) te herinneren. Over enige generaties zal het sluier verdwijnen en zal iedereen zich meer kunnen herinneren.

Ook en vooral omdat ook het collectieve akasha van de Aarde ontwaakt en wij daar een onderdeel van zijn. Mens, dier, plant en de Aarde maken zich op voor een periode van bloei. Een bloeiperiode waarin we ons meer bewust zullen worden van wie en wat we eigenlijk zijn. Gezien vanuit de eeuwigheid. En wie weet: misschien wel gezien vanuit onze goddelijkheid. . .

Vaag, maar daardoor niet waar?

Nogmaals: als de voortekenen niet bedriegen maakt de mensheid zich op voor een glorieuze toekomst.

1007 keer bekeken