Bewuste vakanties op Netsamen

Op netsamen vind je bewuste vakanties en weekends die net even iets meer bieden. Speciaal voor hen die kiezen ook op vakantie hun passies te beleven, geïnspireerd willen raken door bijzondere plekken in de natuur, door oude culturen en gelijkgestemde reizigers.

Voor mensen die de rust en ontspanning liever zoeken buiten de drukte van de gebaande paden, en de persoonlijke aandacht van kleine reisorganisaties weten te waarderen.

Last but not least: gezien de dure tijden waarin we momenteel leven, proberen we rekening te houden met de 'kleinere beurs'!

Reis naar Portugal

Silves, Portugal
12 april t/m 18 april (7 dagen)
€ 1.550,00

Bewuste vakanties - Reis naar PortugalOntmoet jezelf in Portugal

Ken je het dat je van alles wilt en het soms lastig vindt om keuzes te maken? Of dat je in jouw zoektocht soms verdwaalt en afhaakt? Of dat je midden in het leven staat, maar toch ook iets mist of anders zou willen? [...]

Bekijk reisdetails

Massage-wandelweekend in Sauerland, 26-29 mei 2022

Utrecht, Duitsland
26 mei t/m 29 mei (4 dagen)
€ 425,00

Bewuste vakanties - Massage-wandelweekend in Sauerland, 26-29 mei 2022Masseren vanuit je hart en wandelen in Sauerland, Hemelvaartweekend, donderdag 26 t/m zondag 29 mei 2022

Elke dag genieten we van een wandeling (max 3 uur), en is er een massageles. 

De focus van dit lange weekend, zowel bij de wandelingen [...]

Bekijk reisdetails

Zomerretraite 'Trauma kun je helen'

Klijndijk, Nederland
30 mei t/m 3 juni (5 dagen)
€ 1.600,00

Bewuste vakanties - Zomerretraite 'Trauma kun je helen'Deze zomer kun je meedoen aan een zomerretraite rondom twee van de cursussen aan de Academie Energetische Geneeskunde, namelijk ‘Trauma vanuit energetisch perspectief’ en ‘Psychose, trauma en spiritualiteit’.

De retraite heeft een korte en een [...]

Bekijk reisdetails

Samen naar Oerol

West-Terschelling, Nederland
10 juni t/m 12 juni (3 dagen)
€ 295,00

Bewuste vakanties - Samen naar OerolTijdens Oerol is Terschelling één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een bruisend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek. [...]

Bekijk reisdetails

Wadlopen naar Ameland

Buren, Nederland
9 september t/m 12 september (4 dagen)
€ 295,00

Bewuste vakanties -  Wadlopen naar Ameland Na een aantal leuke wadloopweekenden hebben we weer een wadloopweekend ingepland als het zeewater opgewarmd is. We vertrekken om 14:00 uur vanaf de veerhaven van Holwerd in Friesland voor een stevige tocht van 10 kilometer naar Ameland.

We komen [...]

Bekijk reisdetails

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Adem Ontspan Beleef