Bewuste vakanties op Netsamen

Op netsamen vind je bewuste vakanties en weekends die net even iets meer bieden. Speciaal voor hen die kiezen ook op vakantie hun passies te beleven, geïnspireerd willen raken door bijzondere plekken in de natuur, door oude culturen en gelijkgestemde reizigers.

Voor mensen die de rust en ontspanning liever zoeken buiten de drukte van de gebaande paden, en de persoonlijke aandacht van kleine reisorganisaties weten te waarderen.

Last but not least: gezien de dure tijden waarin we momenteel leven, proberen we rekening te houden met de 'kleinere beurs'!

Intensive voor professionals Frankrijk

'Huy Préau 58120 Chatin France, Frankrijk
28 mei t/m 31 mei (4 dagen)
€ 1.150,00

Bewuste vakanties - Intensive voor professionals  FrankrijkIn mei 2019 staat weer onze unieke intensive in de planning Het programma, waarin een eigen vraag of dilemma centraal staat, gaat om het doorbreken van patronen! 2 trainers. Voor High potentials! We hebben plek voor 6 deelnemers. Een intensief en [...]

Bekijk reisdetails

Massage-wandelweekend in Sauerland, 30 mei -2 juni

Utrecht, Duitsland
30 mei t/m 2 juni (4 dagen)
€ 395,00

Bewuste vakanties - Massage-wandelweekend in Sauerland, 30 mei -2 juniMasseren vanuit je hart en wandelen in Sauerland, Hemelvaart, donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2019.
Elke dag genieten we van een wandeling (max 3 uur), en is er een massageles. 

De focus van dit lange weekend, zowel bij de wandelingen als [...]

Bekijk reisdetails

Your Inner Power in Griekenland

Anilio Pelion GREECE, Griekenland
1 juni t/m 8 juni (8 dagen)
€ 450,00

Bewuste vakanties - Your Inner Power in Griekenland(Deze weekretraite is ook mogelijk in de week van 1 tot 8 JULI 2019 in KIssos. De details zijn op deze website te vinden)

Voor wie wil is er iedere ochtend yoga of andere meditatie en iedere middag de zee in. We leren beter als we ontspannen. [...]

Bekijk reisdetails

Biodanza vakantie Frankrijk, helemaal jezelf zijn

Saint Jean-de-Duras, Frankrijk
7 juni t/m 14 juni (8 dagen)
€ 747,00

Bewuste vakanties - Biodanza vakantie Frankrijk, helemaal jezelf zijnKom dansen, een zonnegroet geven, mandala tekenen, heerlijk eten, zwemmen, lekker buiten in de natuur zijn en sterrenkijken met een knapperend kampvuur op de achtergrond. Kortom een week voor jezelf om je weer helemaal op te laden.

Monique en [...]

Bekijk reisdetails

Fundamentals, magische retraite in Katharenland

Albieres, Frankrijk
15 juni t/m 22 juni (8 dagen)
€ 1.390,00

Bewuste vakanties - Fundamentals, magische retraite in KatharenlandGezien worden voor wie je echt bent.

Tijdens Fundamentals nemen we je mee op een fascinerende ontdekkingstocht in jezelf. Waarbij je kunt ervaren wat het betekent om de overstap te maken van invoelen naar afstemmen. Dat geeft je rust, ruimte en [...]

Bekijk reisdetails

Magische reis in Zuidwest Ierland

Kenmare, Ierland
16 juni t/m 23 juni (8 dagen)
€ 1.295,00

Bewuste vakanties - Magische reis in Zuidwest IerlandMagische reis in Zuidwest Ierland

Cultusplaatsen, mysteriescholen en sprookjesachtige natuur

Zuidwest-Ierland is een hoogtepunt van moeder aarde voor liefhebbers van ongerepte natuur, menhirs en steencirkels, rotskusten en panoramische [...]

Bekijk reisdetails

Samen naar Oerol

Oosterend, Nederland
20 juni t/m 24 juni (5 dagen)
€ 420,00

Bewuste vakanties - Samen naar OerolTijdens Oerol is Terschelling één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een bruisend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek. [...]

Bekijk reisdetails

ZomerWeek Authentieke improvisatie - spel & dans

Chatin, Frankrijk
22 juni t/m 29 juni (8 dagen)
€ 295,00

Bewuste vakanties - ZomerWeek Authentieke improvisatie - spel & dansOp het heerlijke landgoed van l´Huy Preau in Frankrijk brengt deze week je het beste van twee werelden: improvisatie met spel, stem & dans en meditatie & innerlijk werk.

Twee werelden die elkaar bevruchten. Met als intentie om vanuit de ruimte [...]

Bekijk reisdetails

Midzomer Midweek

Oosterend, Nederland
24 juni t/m 28 juni (5 dagen)
€ 246,00

Bewuste vakanties - Midzomer MidweekGenieten van de rust en stilte van Terschelling, uitgestrekte brede stranden, gezellige restaurants en kroegjes, een mooie boerderij en gezellige mensen. Dit kun je met de groep deelnemers beleven of je trekt er zelf op uit.

Onze ruime boerderij [...]

Bekijk reisdetails

Your Inner Power in Griekenland

Kissos, Pelion, Griekenland
1 juli t/m 8 juli (8 dagen)
€ 450,00

Bewuste vakanties - Your Inner Power in Griekenland(Deze weekretraite is ook mogelijk in de week van 1 tot 8 JUNI 2019. De details zijn ook op deze website te vinden)

Voor wie wil is er iedere ochtend yoga of andere meditatie en iedere middag de zee in. We leren beter als we ontspannen. Iets [...]

Bekijk reisdetails

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Praktijk voor Balans en OntwikkelingBanner van Jos KleijnenBanner van AmaZen Life