Home » Vriendschap » Prikbord
 Filter op nieuwe reacties / van wie / periode / zoekwoorden
Door Loutom, gister om 13:33

The power of vulnerability | Brené Brown

Bekijk op YouTube zelf

80 keer bekeken

Door Loutom, gister om 12:18

Huidhonger

Worden we wel genoeg aangeraakt?

19-01-2019 17:40 • NCRV • 26 min
Jacobine Geel spreekt met Rebecca Onderstal en andere ervaringsdeskundigen over de behoefte aan nabijheid en huidcontact.


(klik hier)

82 keer bekeken

Door HeartLiving, 19 januari, 23:18

Maan (Superbloedmaan) & Maansverduistering 21 januari 2019

De eerste Volle Maan van 2019, Wolfmaan genoemd, valt op 21 januari in het teken Leeuw. Het is een Supermaan en Bloedmaan in een, ook wel een Superbloedmaan. Bovendien vindt er een Maansverduistering plaats. Deze Maansverduistering vindt plaats rond 3.36 uur en bereikt zijn hoogtepunt rond 6.13 uur en is rond 8.50 uur ten einde. Het laatste gedeelte van de Maansverduistering zal vanuit onze regio niet te zien zijn.

Superbloedmaan

Een Supermaan wordt zo genoemd, omdat zij relatief dicht bij de aarde staat en daardoor groter lijkt. Een Bloedmaan heeft deze naam, omdat er tijdens deze Maansverduistering, geen direct zonlicht op de Maan schijnt, maar wel indirect, waardoor de Maan een roodachtige kleur krijgt. Dit verschijnsel noemen ze daarom een Bloedmaan. Er vinden dus drie bijzondere verschijnselen plaats, met een sterke uitwerking, waarbij ingrijpende gebeurtenissen plaats kunnen vinden. En waarbij de energie van Sirius sterker gaat worden, als versterkende en verjongende energie. Deze Superbloedmaan is dan ook een voorbereiding op de opening van de Leeuwenpoort van 8 augustus.

118 keer bekeken

Door naturelove, 19 januari, 20:41

De Sketch Show, even Lachen :-)

even Lachen :-)

Bekijk op YouTube zelf

Bekijk op YouTube zelf

124 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschrift