Massage-wandelvakantie in de Haute Marne, N-Fr


Maak favoriet 

Kadootje bij boeking via netsamen

15 euro

  • Beschrijving
  • Foto's
  • De reisorganisatie
Utrecht, Frankrijk
Van 9 juli t/m 15 juli (7 dagen)
Prijs (vanaf) € 595,00


Het gaat door en er is nog plek!
Vijf dagen lang leren masseren en wandelen in een prachtige omgeving een ontspannen en leerzame manier van vakantie vieren. Je mag je verheugen op een heerlijk verblijf, idyllische natuur en lekker vegetarisch eten!

Masseren vanuit je hart
Elke dag is er een massageles. Deze begint met aandacht voor jezelf d.m.v beweging en meditatieve oefeningen. Je leert een aantal ontspannende massagetechnieken én je leert hoe je de ander zo kunt aanraken dat deze zich onder jouw handen kan ontspannen. Respect, een liefdevolle houding en plezier in het masseren zijn belangrijke ingrediënten van de cursus. Immers, hoe prettiger jij je voelt terwijl je masseert, hoe beter de ander zich kan ontspannen. Zo wordt de massage een wisselwerking van geven en ontvangen en kunnen beiden de heilzame werking ervan ervaren. Na deze weekend heb je voldoende kennis in huis om een volledige lichaamsmassage te geven. We werken op massagetafels.

Op een van de avonden is er een meditatief klankconcert. Op de andere avonden is er ruimte voor spontane activiteiten en/of gelegenheid tot oefenen.

Zowel voor beginnende als gevorderde masseurs is deze cursus een bron van inspiratie.

De wandelingen en de omgeving
Elke ochtend of middag, afhankelijk van het weer, maken we een natuurbelevingswandeling in de directe omgeving van de verblijfplaats, Maison Rosa Alba, gelegen in de Hoge Marne, in het noorden van Frankrijk. De natuur heeft hier haar eigen tijdsplan; het zingen van de vogels en het ruisen van de beek begeleiden de rust en stilte. Hier kun je tot jezelf komen, bijkomen van een druk leven in de stad, mediteren in de boomgaard. In de bossen rondom zijn vele wandelpaden, De wandelingen duren max 32uur. en zijn ook voor de niet-geoefende wandelaar goed te doen.

Begeleiding: José van de Wouw
Ik vind het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander.
Mijn cursussen geef ik in een prettige, gemoedelijke sfeer, waarin niets hoeft en ieders grenzen worden gerespecteerd. De deelnemers voelen zich vaak wonderbaarlijk snel vertrouwd.
Kosten:
2 p kamer:                      € 675,-
Meerpersoonskamer:  € 645,-
Camper:                         € 595,-
Eigen tent:                     € 595,-
Bij betaling voor 17 juni: € 25,- korting. Niet in combinatie met de Netsamen korting.
Aantal deelnemers: max. 10 personen
Hierbij zijn de cursus, het verblijf en alle maaltijden inbegrepen. De reiskosten zijn voor eigen rekening.
Er is een carpoollijst.

Opgave en info: 030-2436002 / 06-17434975
Website: www.balans-massage.nl

Overige activiteiten

Massagecursus Utrecht
Workshop Rug-, nek- schoudermassage: do 9 maart, 19.30-22.30 uur
Cursus helende massage: do 23 maart - 4 mei
Cursus Massage in verbinding: do 11 mei - 22 juni

Massagecursus Hilversum 2023
Workshop Helende handen: za 11 maart, 11-00 - 16.30 u

Reiki Utrecht
Reiki -2 cursus: vr 7 april, 10.00-13.00 u + 1 dagdeel in overleg
Reiki -1 cursus: vr 3 maart, 10.30-14.30 u + 1 dagdeel in overleg

Massage-Wandelvakanties 2023
Massage-wandelweekend (Hemelvaart) in Sauerland, 18-21 mei
?Massage-wandelweek in de Hoge Marne, 9-15 juli
Massage-wandelweek in Sauerland, 13-19 augustus

Klankconcerten op Ecolonie, Lage Vogezen, N- Fr: 16-30 juli

José van de Wouw
BALANS Massagepraktijk 030-2436002 / 06-17434975
Populierstraat 19, 3552 RG Utrecht
www.balans-massage.nl

Massage-wandelvakantie in de Haute Marne, N-Fr

Massage-wandelvakantie in de Haute Marne, N-Fr

Massage-wandelvakantie in de Haute Marne, N-Fr

De reisorganisatie: Balans Massagepraktijk Utrecht

Mijn naam is José de Wouw. Na allerlei beroepen te hebben uitgeoefend, m.n. in de natuurvoeding, de gezondheidszorg en
het onderwijs, heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken. Gaandeweg is het een passie geworden: ik vind het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Wezenlijk contact met degene, die de massage ontvangt, is mijn ingang.

Ik heb trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in de vorm van healing, Reiki, co-counseling, emotioneel lichaamswerk, Mindfulness, Geweldloze communicatie en de MIR-methode. In de loop der jaren heb ik mij diverse soorten massage eigen gemaakt, zoals Holistic Pulsing, intuïtieve massage, voetreflexologie, shiatsu, stoelmassage en Integratieve Massage en heb ik leren werken met mijn stem en met klankschalen. Uit al die vaardigheden kies ik steeds wat in het moment de bedoeling is.

Ik werk graag met (hoog)gevoelige mensen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk respectvolle aanraking is om je veilig te kunnen voelen en je over te kunnen geven aan (de handen van) een ander. Daarom voelen met name hoogsensitieve personen zich vaak wonderbaarlijk snel vertrouwd bij mij.

In 1998 heb ik de opleiding Integratieve Massage afgerond en heb ik mijn massagepraktijk, genaamd BALANS, opgericht.
Sinds die tijd geef ik individuele massages, cursussen en workshops op het gebied van massage, Reiki en klankschalen en massage-wandelweken in Utrecht en omgeving en in het buitenland.
In januari 2003 ben ik Reiki-master geworden en kun je je door mij laten inwijden in de verschillende graden Reiki volgens het Usui- systeem.
Sinds mijn reis naar India in 2006 geef ik klankschalenmassages en klankschalenconcerten.Klankschalen hebben een bijzondere helende en meditatieve werking.  De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz.  De prachtige zuivere klanken brengen je dichter bij jezelf.
De MIR-methode maakt mijn werk compleet: hiermee kan ik je helpen om onbewuste blokkades op te sporen, waarna je die zelf op een heel eenvoudige wijze kunt doen oplossen. Zo neem je je leven en gezondheid in eigen hand.


Ik ben aangesloten bij het Netwerk voor Integratieve Masseurs, Reiki-vereniging De GROEP en het netwerk van de MIR-Methode.
In 1998 heb ik in Utrecht Massagepraktijk BALANS opgericht. Ik heb hiervoor diverse trainingen gevolgd op het gebied van massage en persoonlijke ontwikkeling in de vorm van Integratieve Massage, Holistic Pulsing, intuïtieve massage, voetreflexologie, shiatsu, Hotstone Massage, healing, co-counseling en emotioneel lichaamswerk.
Ik heb in 2003 mijn opleiding tot Reiki-master volgens het Usui-
systeem voltooid. Sinds 2006, na een reis naar India, geef ik klankschalenmassages en –concerten.

Ik geef individuele behandelingen,cursussen en workshops op het gebied van massage, Reiki en klankschalen in Utrecht, Hilversum en Roelofarendsveen. In het voorjaar en de zomer organiseer ik massage-wandelvakanties in Duitsland (Sauerland) en Frankrijk (Hoge Vogezen).
Mijn cursussen geef ik in een prettige, gemoedelijke sfeer, waarin niets hoeft en ieders grenzen gerespecteerd worden.

Ik ben aangesloten bij het Netwerk voor Integratieve Masseurs.

Zoek contact met organisatie

  • Met deze stap geef je aan dat je interesse hebt in deze vakantie.
  • Je bent nog nergens toe verplicht, ook financieel niet!
  • De reisorganisatie neemt contact met je op om jouw wensen en een eventuele boeking te bespreken.