LivingInsight 11 juli 2013, 23:29

Maak favoriet 

foto LivingInsight

Zelf-ontde(n)k cirkel in Zeeland bij kampvuur dond. 18 / 7

Cirkel-in-het-nu met begeleiders&deelnemers met jarenlange passie hiervoor in Wolphaartsdijk (op de Kunstwei-zie www.dekunstwei.nl in het groen )

bij kampVUUR.

Dit donderdagavond a. s. 18 / 7 -vrije bijdrage en je onverdeelde aandacht!

Intussen al een tiental deelnemers in totaal voor de zelf-ontde(n)k-cirkel a. s. maandagavond in Gent . . . Vanaf september gaan we weer verder met nogal wat LETSers ook - in Oost-Souburg, Zeeland op dinsdagavonden . . .

Meer in de NieUwsbrief (gelijkend op deze http://us6.campaign-archive1.com/?u=16f11e534399b0c5165ffcf8d&id=a4344d5c63 ) binnenkort
-vraag inschrijving aan als je op de hoogte wil blijven.
Verder ook natuurlijke gulden snede geometrie 25 / 8, dans 16 / 9 en sterren-in-je-leven 22 / 9 events in september (Antwerpen, Gent, Zeeland) .

- en op de site www.levendinzicht.nl - Agenda / Data . . .
www.livinginsight.be voor overzicht aanbod.

INHOUD / OPZET PROCES CIRKEL:

Van 20 tot 22u een
Cirkel: "ZELF-ONTDEnK CIRKEL VANUIT NIET-WETEN" met vriend Filip Balyu samen:

-vrije bijdrage met richtbedrag 7 Euro.

Met een groepje mensen samen zitten (rond het kampvuur) als een vurig licht voor onszelf… Mensen die in de passie van eenvoud komen leren & leven, aanwezig zijn in stilte & woord.
We gaan dus eigenlijk gewoon onbevangen samen-leven en daarbij ontdekken of inzicht ons niet vanzelf kan veranderen. Daarbij verkennen we gemeenschappelijke brandende levensvragen, waarbij we oog hebben voor de vraag zelf, waar ze vandaan komt, hoe we ermee om gaan, en ook hoe we met elkaar omgaan in dit proces.
Omdat het leven nu, de werkelijke kwaliteit ervan, ons lief is…

Iedereen is welkom om mee deel te nemen aan de zelf-ont-de(n)k cirkel - of het nu de eerste keer is of niet.

De mensen die meerdere keren deelnemen, ontdekken vaak dat er een proces is - maar je kan er op ieder moment instappen of uitstappen, ook tweewekelijks in Oost-Souburg, vanaf september weer op dinsdagavonden . . .

993 keer bekeken


Gelijkgestemde netsamen partners

Banner van Simply Canvas Farm