TravelSuusy, 8 januari 2021

Maak favoriet 

foto TravelSuusy

De storm op zee in een nieuw licht

De vorige keer dat ik schreef zat ik vol mete vele vragen en ik snapte het allemaal niet en ik wil zo graag in Canada blijven. . . . . . . .

Meerdere keren was er een reactie welke ook aan gaven / vroegen, voel je jezelf thuis met jezelf.
Met andere woorden, dan maakt het niet uit waar je bent om je thuis te voelen.

Ik heb gemerkt dat met mijn hooggevoeligheid er in Nederland een stuk meer "prikkels" zijn dan hier, wat mij daardoor dus een hele grote rust heeft gegeven.

Deze week zijn er weer veel dingen gebeurd en iets waar ik het al met meerdere over gehad heb: Ik ben niet meer hetzelfde persoon als een paar jaar geleden. Dus ook als ik terug naar Nederland zou gaan, zal mijn belevenis anders zijn.


Nu heb ik deze week 2 sollicitatiegesprekken gehad. Èèn voor in Canada en de ander voor in Nederland. Voor beide is het nu afwachten op een antwoord.

Ik denk dat velen die innerlijke stem / gedachte / intuitie ook kennen.

Hierbij heb ik heel erg sterk gemerkt dat ik vele (en dan bedoel ik echt vele) aanwijzing heb gekregen richting die baan in Nederland.
Voorbeeld: * 50 sollicitatie brieven in Canada - 4 uitnodigingen voor gesprekken
1 sollicitatiebrief in NL - 1 uitnodiging
* Droom over Nederlandse werkgever dat ik werkelijk in mijn droom zeg dat ik nooit had verwacht dat er een betere werkgever was dan mijn vorige, maar dat ze toch overtroffen
* Met een cursus heb ik net een hoofdstuk af, welke met het solliciatie gesprek extreem overeen kwam met de situatie, welke niets met het werk zelf te maken heeft.
* Bij het Nederlandse bedrijf is het een veel betere functie en betere arbeidsvoorwaarden
* Ondanks dat er een miscommunicatie was met het Nederlandse bedrijf, ben ik dankzij communcatie toch door gerold naar de volgende ronde.
* Mensen in omgeving (hier en in NL) geven allemaal aan dat ik hierna altijd nog terug zou kunnen gaan naar Canada (wat klopt).

Het moeilijkste nu is om me nergens aan vast te houden. Ik heb geen van de twee banen, en ben nog aan het wachten op de volgende stappen. . . . Dus waarom mij hiermee uberhaupt bezig houden? En beter gewoon los laten?

Waar ik hoor te zijn, voor wat voor reden dan ook, zal de plek zijn waar ik terecht zal komen.

Een heel dubbel gevoel waarbij ik mijzelf probeer "in te stellen" dat wat er ook gebeurd, het goed is. . . . .

Ik probeer meditaties te doen, te wandelen, het eruit te gooien en op te schrijven. Want dat helpt me vaak ook.

Op dit moment merk ik gewoon dat ik alle kanten op ga. Het ene moment denk ik: Nederland is niet zo verkeerd, en het andere moment denk ik het tegenovergestelde.

Want een feit is, ik heb me nog nooit zo fijn en thuis gevoeld in Nederland, wat ik hier wel heb.

Dus mijn vraag, hoe kan je zo een gevoel "mee nemen" naar een plek waar een hele andere soort energie hangt?

Hoe vind je zo een zelfde soort energie binnen Nederland?
Heeft iemand hier ervaring mee of gedachtes over of ideen?
Of voelt iemand iets aan wat ik zelf mogelijk nog niet door heb (of wil door hebben / zien)?

Wees welkom om hier of in persoonlijk bericht te reageren, want ik weet zeker dat er iemand nu leest, iets weet en voelt, en dat die zal zeggen wat ik nodig heb om te horen.

Heel veel liefs, Suzanne

901 keer bekeken


Nieuw op Netsamen:

foto Masmi76foto Schrijver50foto MarionMfoto Tederfoto Koraalroodfoto Vinrasfoto bellissima65foto Aquascorpio82foto SusanDfoto Irene020foto Molliefoto Lentekriebelsfoto Bryann075foto Mimflovefoto Sari111

Meer vrouwen

Meer mannen