Home » Agenda

Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Inzicht retraite

Van 08-10-2022 tot 08-04-2023
Locatie: hoekwierde, 61, 1353 PD Almere, Flevoland
Door: Ingela
Prijs: € 666,00
Inzicht retraite (1 dag of een meerdaagse)
De Inzicht retraite gaat over jezelf ontmoeten en het herinneren van jouw eigen wijsheid.
Als jij op zoek bent naar antwoorden en meer inzicht wilt in jezelf dan is deze, speciaal op jouw afgestemde retraite, echt iets voor jou. In deze retraite krijg je vanuit verschillende invalshoeken tools aangereikt waarmee je inzage krijgt in jouw talenten én jouw levensmissie.

Samen kijken we naar je Human Design ( jouw blauwdruk) en we combineren dit met sjamanistisch lichaamswerk en Holistic Pulsing in de vorm van een Inzicht Massage sessie.
Met deze unieke combinatie help ik je te luisteren naar de signalen en ingevingen van jouw kern, bron of ziel. Die weet namelijk allang wie jij bent en wat jij nodig hebt.
Ik begeleid je tijdens deze retraite om jouw eigen wijsheid weer te herinneren zodat jij die voluit kunt gaan leven.


Je verblijft tijdens deze retraite in jouw eigen kamer gelegen aan het bos. De maaltijden worden verzorgd en jij hoeft je nergens zorgen over te maken.
Er is voldoende gelegenheid om in de nabije omgeving te genieten van de natuur en het Gooimeer en in ontspanning alle inzichten een plek te geven. De retraite start om 11:00 uur en eindigt op de derde dag na een afsluitende ceremonie om 16:00 uur. Het tarief voor deze Inzicht retraite is € 666,-
Toegevoegd op 08-09-2022
Weekend retraites, Healing , Zelfonderzoek
Ingela
hoekwierde, 61
1353 PD  Almere
Flevoland
Nederland
Telefoon: 0623669907
Terug naar boven