Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Gratis community
Met korting

Van 25-02-2023 tot 28-02-2023
Locatie: Wijde wormer 202, 2905 TZ Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland
Door: Empower Yourself coaching
Manifesteer vrijheid op elk thema van je leven!

In het dagelijkse leven voel jij je anders dan andere mensen. Je voelt vanuit je hart dat je iets te doen hebt. Wat dat precies is daar kan je de vinger nog niet opleggen. In de huidige maatschappij en wat er in de wereld gebeurt. Je voelt de druk en je wilt dit graag omdraaien alleen: hoe dan? Hoe creëer jij jouw mooiste leven en waar begin je?

Empower Yourself Community's

Word lid van de Empower Yourself community, krijg toegang tot de wekelijkse life coaching van Chantal en Marcel en kom in contact met gelijkgestemde leden via de Empower Yourself leden community! De eerste maand ben je vrij om te ontdekken wat de community met je doet en krijg je gratis toegang tot de groep waar jij bij wilt horen. Is de community niet het gene wat je zoekt of haal je daar niet je voldoening uit? De community is maandelijks opzegbaar.

Wat krijg je?

In de community naar keuze ontvang je wekelijks een groepshealing, tips & tools, de weekboodschap, inspiratie en kennisdeling met gelijkgestemde mensen, je ervaart wekelijks een power boost, je krijgt de laatste nieuwtjes en updates van nieuwe tools.

Tijdens de wekelijkse groepsmeetings help ik je zo goed mogelijk door je proces heen en worden vragen beantwoord. In de Empower Yourself overvloed geldt ook voor jou community gaan we wekelijks manifesteren om overvloed aan te trekken op elk thema van jouw leven en manifesteren we het maandelijkse abonnement bedrag en meer zo weer terug. Houd de Empower yourself community in de gaten om te weten wanneer wij live voor jullie aanwezig zijn.

Creëer een healthy, wealthy, abundance & prosperity life.

De live sessie worden opgenomen, zodat jij deze altijd kunt terug kijken en dat je kan sparren met Empower yourself leden en ervaringen kunt delen.

Review van de leden:

Ik ben erg blij dat ik in de community van Empower Yourself zit. Uit het delen van ervaringen en ervaringen van anderen lezen, haal ik veel kracht en positieve energie. De feedback van Chantal en Marcel in de community geeft ook veel positieve energie en verhoogt mijn spirituele wijsheid. De video's met veel informatie over verschillende thema's geven veel inzichten en kennis. En de visualisaties bij de video's zijn heel fijn om te doen en krachtig. Ik herhaal ze vaak nog een aantal keren om ze nog dieper te laten inwerken.De community is voor mij een positieve boost!
Dankbaar dat ik er in zit. Angelique


KORTING

De community´s zijn de eerste maand gratis om te kijken of het bij je past, daarna zijn de community´s maandelijks opzegbaar.

Toegevoegd op 10-02-2023
Coaching, Spirituele groei
Empower Yourself coaching
Wijde wormer 202
2905 TZ  Capelle aan den IJssel
Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: 06 - 43 71 24 98