Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Massageverbindingsmiddag voor vrouwen + maaltijd

Datum: 03-03-2024
Locatie: Meerleseweg 8, 5113 BL Ulicoten, Noord-Brabant
Door: Hartenlust
Prijs: € 75,00
Deze middagen staan in het teken va ontmoeting, verstilling, jezelf opladen en opgelaad worden en samenzijn met gelijkgestemden. Massage ervaring is een “must”, net als het vertrouwd zijn met naakte lichamen. We werken op matrassen op de grond; vertrouwdheid hiermee en een redelijke conditie is een voorwaarde. Het maximum aantal deelnemers is 6, wat een intieme setting garandeert.

In overleg met je massagemaatje bepaal je wat voor massage je geeft en ontvangt. We willen graag ruimte geven aan verschillende vormen van massage, mits zorgvuldig afgestemd met de ontvanger. Het tantrische aspect staat voorop, wat wil zeggen dat we niemand gaan “fixen”, “healen” of behandelen en slechts aanwezig zijn in contact met de ander. We weten uit ervaring dat deze uitwisselingen van vrouwen zeer heilzaam en betekenisvol zijn, juist door het ontbreken van een doel of intentie.

Programma:
Vanaf 12.30 uur ben je welkom en kun je aankomen en een lekkere kop verse thee drinken.
Om 13.00 uur starten we met een voorstelrondje. Daarna doen we een opwarming en wat contactoefeningen om met elkaar te verbinden. Vervolgens worden er tweetallen gevormd op basis van voorkeuren van massage en de “click” in het contact.
Hierna ga je met je partner deze massage beoefenen, en ben je afwisselend gever en ontvanger. Wij dragen zorg voor een veilige bedding, waarin je totaal kunt ontspannen. Rond 17 uur ronden we de massages af en gaan we gezamenlijk eten.

Deze dag is gericht op vrouwen. Je dient comfortabel te zijn met bloot en de bereidheid te hebben om uit te wisselen met iemand die je misschien niet zelf uitgekozen zou hebben. Het staat je vrij om zelf een maatje te zoeken, waarmee je die dag een gelegenheidsstel vormt.

Overige info vind je op mijn website!
Toegevoegd op 23-01-2024
Tantra, Tantra massage, Vrouwen
Hartenlust
Meerleseweg 8
5113 BL  Ulicoten
Noord-Brabant
Nederland
Telefoon: 0610512274‬