Spirituele Agenda Netsamen

Archief

Workshop familieopstellingen

Datum: 02-03-2024
Locatie: Bernhardstraat 3, 3161AC Rhoon, Zuid-Holland
Door: Coachkwadrant
Prijs: € 55,00
Laat het verleden het heden niet bepalen want wanneer je gebukt gaat onder het verleden heeft dit grote gevolgen voor je levenspad, je lichaam en je geest. De workshop familieopstellingen geeft jou zelfinzicht zodat je los kan komen van vastgeroeste patronen en de kracht vindt om het oude te accepteren en het nieuwe toe te laten.
 
Al vanaf de geboorte (en zelfs daarvoor) ben jij afhankelijk van jouw omgeving, opvoeders en hun systemen. Zij zijn je voedingsbodem waardoor je bewust en onbewust veel van hun gedrag, denkpatronen en trauma’s overneemt. Vaak worden oude trauma’s door projectie van generatie op generatie doorgegeven.
 
Als kind leer je strategieën om deze trauma’s te kunnen dragen. Later in je leven maak je onbewust nog altijd gebruik van de strategieën uit jouw jeugd. Deze zijn vaak minder geschikt om met volwassen problemen om te gaan waardoor trauma’s onverwerkt blijven of zich blijven herhalen. Dit leidt uiteindelijk tot psychische klachten, fysieke blokkades en ziektes.
 
De workshop familieopstellingen laat je zien dat je als volwassene echt vrij kunt zijn. Jouw welzijn ligt in jouw handen.
 
Je kan de workshopdag zien als een mini retraite waarin niet alleen geest maar ook het lichaam liefde en aandacht krijgt. Wij bieden namelijk een lekkere en gezonde vegetarische lunch aan met respect voor de mens en natuur. Daarom kiezen wij ervoor om zo biologisch en lokaal mogelijk onze producten uit te zoeken en geven wij graag een extra woordje uitleg over wat wij ‘s middags serveren.
 
Naast alle opstellingen, begeleid door Bart, zal filosoof en metafysisch coach Arne een korte lezing geven over het collectieve bewustzijn en wat het is om mens te zijn. Daarnaast nodigen wij vaker gastdocenten uit om ons te inspireren met een openings- en slotoefening in teken van zelfheling.
 
Dit maakt deze dag anders dan andere opstellingsdagen. 
Toegevoegd op 07-02-2024
Familieopstellingen, Healing , Pers. ontwikkeling