Home » Vriendschap » Profiel bekijken

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Spiritualiteit houdt hem/haar niet bezig, is niet iets waar zij/hij mee bezig is maar staat er wel voor open of is belangrijk voor mijn partner
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit: Vooral zelfontwikkeling, maar zeker ook andere mensen helpen, proberen te begrijpen, muziek, verbondenheid met de natuur en een diepe waardevolle connectie met mensen. Vrijheid vinden in muziek en in de natuur.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen: Ik vind het heel leuk om gemeenschappelijke interesses te hebben en dingen samen te doen, zoals genieten van muziek en dans, wandelen, bezig zijn in tuin en huis. Ook is vrijheid belangrijk zodat elk wat op zichzelf kan zijn en ruimte heeft voor meditatie, stilte, eigen vrienden en eigen hobby's.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo: Ik zie regelmatig vrienden, vooral in de muziekwereld, maar ook op workshops en lezingen rond spiritualiteit, of gewoon om te wandelen en in de natuur te zijn, thuis gezellig wat te praten of te troosten en te knuffelen.
  Echt hechte vrienden heb ik momenteel niet, ik heb mensen moeten loslaten om verder te kunnen.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij: Seksualiteit is voor mij erg belangrijk, het is een extra dimensie in het geven en ontvangen van liefde. Samen ultiem genot beleven in intimiteit. Ook knuffelen, strelen en massage vind ik heerlijk. Het is een moment om je heel kwetsbaar te durven opstellen en samen met je partner je pure zelf te durven zijn. Een beleving om in eenheid alle energie volop te laten stromen.

  Ik kan enorm genieten van de zon op m'n naakte huid. Dit is misschien geen seksualiteit, maar geeft mij een gelijkaardig gevoel, warmte, intimiteit, vrijheid en verbinding.
 • Mijn werk: Sinds 10 jaar ben ik actief in de IT, maar ben dit volledig aan het afbouwen. Momenteel doe ik dit nog parttime, om aan te vullen met activiteiten in de muziek. In de komende jaren wil ik blijven bezig zijn met muziek en daar verder de helft van mijn inkomen uithalen, aangevuld met werk in de natuur.
  Als ik niet creatief en vrij kan zijn, dan voel ik me niet gelukkig in m'n werk. Vandaar maakt mijn freelance job als muzikant / geluidstechnieker me gelukkig. Mijn eigen agenda, zelf doseren en plannen, werk op maat voor mezelf.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie: Een gezond evenwicht staat voorop, werk is nodig en moet aansluiten bij je passie / levensvisie om dit vol te houden en er naast centen ook veel energie uit te halen. Ook draagt werk enorm bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Werk en relatie kan voor mij naast elkaar staan, maar ik zou evengoed een job of zelfstandige activiteit kunnen hebben met mijn partner. Samen iets opbouwen vanuit een gemeenschappelijke levensvisie, door liefde en passie gedreven. Naast werk moet er zeker genoeg ruimte zijn voor de relatie met m'n partner, samen huishoudelijke dingen doen, genieten van de natuur en het samen zijn, een gezellige thuis waar elk z'n rust kan vinden en volledig zichzelf en helemaal open kan zijn.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan: Zo weinig mogelijk, ik hou er van alles te doen met de middelen die ik heb. Ik ben handig en een plantrekker. Ik neem mee: wat zaken die in deze samenleving belangrijk zijn zoals centen en identiteitskaart. Voor de rest trek ik m'n plan wel. Wat zaken om het warm te hebben op koudere momenten, goede schoenen en iets om mij te ori├źnteren. Voor de rest laat ik mijn gevoel en intu├»tie de weg wijzen.
 • Ik beloon mijzelf zo: Ik beloon mezelf met rust en natuur, een gezellige warme avond met kaarsjes en heerlijke geuren. Ook goede relaties met mensen zie ik als een beloning voor het intensieve innerlijke werk. Kunnen geven en ontvangen vanuit een open-minded houding. Liefde ontvangen door te geven, te ver-geven en dankbaar te zijn. Massage, zon, lekker en gezond eten, muziek, stilte en rust, . . .
 • Mijn definitie van geluk: Vrijheid en meer en meer helemaal je pure zelf kunnen zijn. Je gevoel durven volgen, je helemaal kunnen verbinden met jezelf en innige verbindingen met andere mensen kunnen aangaan. Eerlijkheid en delen.
 • Dit is waar ik van geniet: Een mooi concert zien, zelf mensen raken door muziek te maken, het pure van de natuur en het onschuldige in dieren, kinderen en mensen. Elk heeft zijn verhaal, zijn trauma's en blokkades, maar ik vind het ook belangrijk dat elk z'n verantwoordelijkheid neemt om op zoek te gaan naar heling en zich te laten helpen. Ik geniet als ik mijn pure zelf kan zijn, maar ook als ik me innig en liefdevol kan verbinden met iemand.
 • Zo ontspan ik me het liefst: Wandelen, gewoon in de natuur zijn, muziek luisteren, praten, in stilte genieten, muziek maken.
 • Ik word ontroerd door: Natuur, muziek, lieve mensen, kwetsbaarheid en puurheid.
 • Ik kan me ergeren aan: Economie, politiek, mensen met een gesloten visie.
 • In een relatie kan ik me ergeren aan: Individualisme of overbezorgdheid, geslotenheid of iemand die onophoudelijk praat en weinig ruimte laat in gesprekken, chaos of perfectionisme, de meeste "extremen" in feite. Leven met mensen is geven en ontvangen, op zoek gaan naar evenwicht.
 • Hoe je een relatie levendig houdt: Veel praten, samen ontspannen, duidelijk maken hoe je je voelt en wat je denkt, luisteren en raad geven. Tijd en ruimte om heel liefdevol met elkaar om te gaan. Lachen en lol maken, vergeven en dankbaar zijn.
 • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee: Dat je leeft in een maatschappij, maar hier niet noodzakelijk helemaal in mee hoeft te gaan. Voelen en weten dat je anders bent, dat je je eigen ding kunt en mag doen. Genieten van creativiteit, mensen om je heen. Het kind vrijheid geven om zelf te kiezen en zelf te voelen wat voor hem / haar belangrijk is. Het kind heeft voor een reden voor z'n ouders gekozen, maar dit wil niet zeggen dat je het kind veel moet sturen. Het kind heeft zelf ook een richting. Je kunt het kind advies geven, maar uiteindelijk heeft het een eigen weg te gaan en zelf ervaring op te doen. Het kind mag fouten maken, net zoals wij.
 • Hoe ik met tegenslagen om ga: Lukt beter en beter. Relativeren en begrijpen dat voor alles een reden is. Inzien dat elke persoon zijn weg gaat en dat niets toevallig is.
 • Ik ben zowel een ochtend- als een avondmens
 • Ik vind het niet belangrijk of mijn partner een ochtend- of avondmens is
 • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie: Het mag niet altijd serieus zijn. Voel je vrij om te lachen en jezelf te zijn, voel je vrij om te relativeren en ook serieuze dingen niet te dramatiseren en ruimte te geven. Toch blijft communicatie en begrip ook heel belangrijk.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Ariadne healing