Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Bart3456

Maak favoriet 

foto Bart3456foto Bart3456foto Bart3456foto Bart3456Bekijk foto's 
TweelingenTweelingenKonijn ~ HoutKonijn ~ Hout
'Hey, welkom op mijn profiel!

Ik zal proberen om mezelf zo goed mogelijk te omschrijven, wie ik ben en wat ik zoek😅. Mijn naam is Bastiaan, 47 jaar en vader van de 3 leukste kids. Ik ben Co-ouder, 50% van de tijd. Daarnaast heb ik een eigen bedrijf, ik sta op de markt met Noten en zuidvruchten. Ondanks, of misschien juist dankzij, mijn eigen onderneming heb ik ook veel tijd om thuis te zijn. Werk en privé in balans dus😀.

Om mezelf in een paar hokjes te stoppen vind ik erg moeilijk.
We beginnen netjes haha. Rustig en kalm. Heb niet snel de behoefte om het hoogste woord te nemen in gezelschappen. Maar geniet wel enorm van gezelligheid! Vind mooie gesprekken 1 op 1 vaak veel mooier omdat je dan snel wat meer diepgang vind. Al kan ik ook heel goed de hele avond onzin uit kramen als dat zo uit komt 😆.
Ik ben in ieder geval makkelijk in de omgang. Open en relaxed. Probeer mezelf ook niet al te serieus te nemen😄
En ben ook graag onder de mensen.

Betrouwbaar en respectvol en integer zeker. En een hart van goud. Vind mezelf niet meer of minder dan iemand anders. Blijf graag bij mezelf ook. Ik kan dan ook prima alleen zijn. Dan geniet ik van de rust, de stilte. Het liefst buiten. Hardlopen vind ik dan ook heel fijn 😊 Met drie kids en een baan op de markt is die afwisseling ook wel nodig haha.

Verder heb ik ook veel interesse in persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik heb al een aardig pad doorlopen, is een verhaal op zich. Maar in het kort; ik heb altijd al heel veel interesses op dit vlak gehad. Een bibliotheek aan boeken vergaard. Heel veel gemediteerd, retreats, bewust van emoties en gedachten. Non dualisme, tantra, boeddhisme, taoisme, body, mind spirit. ga zo maar door. Veel theoretische kennis dus, die ik in de praktijk heb mogen leren door de scheiding een paar jaar geleden. Pffff wat een mooie kans om even met een spurt te groeien zeg🥲😅 maar ondanks de krassen op m’n ziel dankbaar voor wat was en de lessen. En de nieuwe kansen natuurlijk! Ik ben ook heel open en gevoelig qua energie. Soms zelfs letterlijk. Erg bewust van dat alles energie is, en daardoor dus 1. Met een sluier bedekt bewustzijn, wat zich identificeert met het lichaam. Maar daarover meer bij een kampvuur en een wijntje 😄. Filosofieën is dus ook een hobby haha.

Als ik alleen ben kijk ik ook zelden tv, F1 uitgezonderd 😁
Ik lees graag wat, mediteer wat, en kan ook gewoon heerlijk nietsen. Is ook een kunst! Het gehaaste leventje waar iedereen in cirkels draait, en volop in de maatschappij mee draait is iets waar ik mezelf niet echt in kan vinden. Het liefste heb ik over een paar jaar een leuk klein huisje met een grote tuin ergens aan de rand van het bos. Dichtbij het strand😊

En hoe mooi zou het zijn als je iemand tegen kom waar het zo fijn mee klikt, en die daar ook zo instaat?! Een maatje voor het leven, het blindelings vertrouwen. Door dik en dun. Grote en kleine avonturen beleven. Wereldreizen in een camper. Picknicken in de achtertuin. Wijntje met ondergaande zon. Koffie met opkomende ☀️ het leven moet geleefd worden en herinneringen moet je samen maken. Natuurlijk kom je alleen en ga je alleen. Maar mijn droom is toch wel om iemand tegen te komen waarbij 1 en 1 3 is. Op alle lagen klikken. Fysiek, mentaal, emotioneel, en vooral ook spiritueel.

Of je dat kan vinden? Ik denk niet dat je er naar moet zoeken. Je moet het al in je hebben. Onze realiteit begint in je mind. Als je met open hart loopt, manifesteert het zich vanzelf! En anders maar niet. Want geluk zit niet in iemand anders…

Maar… last je nou niet afschrikken door deze wijze woorden😅
Ik vind het leuk als je een berichtje stuurt. Ik vind het vooral heel leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Om van elkaar te leren en te helpen. Om mooie vriendschappen te mogen sluiten. Om samen de de wereld weer net ietsje mooier te maken. En dat kan al met een lach 😄

Verder ben ik ook prettig gestoord 😛. Impulsief. En niet alleen makkelijk in de omgang😅. Maar vooral lief☺️'

Introductie

 • Ik ben een man
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 47 jaar
 • Jij bent tussen de 35 en 48 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie
 • Mijn lengte is 188 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een atletisch postuur
 • Ik zoek iemand met een mager, slank, atletisch of normaal postuur
 • Ik heb zelf kind(eren)
 • Ik woon in de provincie Noord-Holland
 • Het maakt me niet uit waar jij vandaan komt
 • Ik heb als sterrenbeeld Tweelingen
 • Het maakt me niet uit wat jij als sterrenbeeld hebt
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Konijn - Hout
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview