Door Navojoa, 13 juni 2012, 15:42

Maak favoriet 

foto Navojoa

De galactische familie

In het galactische kamp van de newage beweging tekent een aantal zaken zich af. Ik acht ze een nadere beschouwing waard. Dit verhaal snijdt alleen hout als je kunt accepteren dat de mens niet het enige intelligente wezen in het universum is.

De galactische familie bestaat uit interdimensionale humanoïds (mensachtigen) die overal in het universum voorkomen. De mens wordt tot de humanoïds gerekend. .

De galactische humanoïds maken zich zorgen om de mens.Nu de galactische dag aanbreekt spannen zij zich in om ons geheugen op te frissen. In de galactische dag lopen dimensionale "grenzen" vloeiend in elkaar over. Dat maakt het voor hen mogelijk weer contact met ons te maken. Net zoals dat tijdens voorgaande galactische dagen het geval was. Ze vinden dat nodig omdat ze bezorgd zijn dat wij ons een hoedje schrikken wanneer ze de kennismaking komen vernieuwen.

Onze galactische famlilieleden zijn vooral verbaasd over de grondigheid waarmee we alle verworvenheden (onze galactische status) uit de vorige galactische dag(en) zijn vergeten. De mensheid zit vast aan haar planeet. In eerder tijdperken bleef altijd wel iets achter. Zij wijzen (hoe kan het ook anders) de matrix aan als schuldige. Ze beseffen dat hun komst- voor ons gevoel- zal zijn als een compleet nieuwe kennismaking.

Dit, ondanks de vele verslagen uit voorgaande galactische dagen die de tand des tijds hebben doorstaan en ons ter beschikking staan. Helaas zijn deze door het wetenschappelijk en politiek establishment verbannen naar het alternatieve circuit, waar iedere gek een podium vind.

Ze bedienen zich van (niet de neppe) graancirkels en UFO's om ons daarop voor te bereiden. In graancirkels wordt informatie geboden. Vaak in een grafisch, archetypisch symbool. Deze symbolen geven een bepaalde energie af. Die energie zou helpen onze ontvankelijkheid te vergroten. UFO's zijn meestal 3D weergaven van energie- en bewustzijnsclusters. Soms zijn het schepen waarmee men een status-update van ons komt halen.

Onze galactische familie maakt ook gebruik van het proces dat overal in het universum leven brengt. Dat proces noemen ze het 'life seeding' proces. Een proces waarin leven wordt "gezaaid" in het universum. Via dat proces laten ze entiteiten onze 3D werkelijkheid- via natuurlijke bevruchting en geboorte-, binnenkomen in de biosfeer. Nadeel is dat de dimensionale grenzen nog zo vast liggen dat niet met zekerheid vaststaat dat dergelijke wezens (zogenaamde starseeds) zich hun oorspronkelijke missie wel zullen herinneren. Het is de bedoeling dat deze entiteiten ons voorbereiden op de aanstaande kennismaking. Dit gebeurt met wisselend succes.

Sommige aardlingen hebben een verhoogde ontvankelijkheid voor hogere dimensies en indien ze bereid zijn- en bij machte- worden ze ingezet als 'channels'. Menselijke doorgeefluiken van bewustzijn en / of energie. Ook zij proberen ons voor te bereiden op dat wat komen gaat.

Fantastisch, of niet? Zo fantastisch dat je je afvraagt aan wiens brein deze ongebreidelde fantasieën zijn ontsproten. We praten hier echter over een wereldwijd fenomeen. Maar goed. Het verhaal is nog niet af.

Er wordt een onderscheidt gemaakt tussen planetaire- en sterren humanoïds. Ofwel humanoïds die op sterren leven en humanoïds van planeten. Ook wordt een onderscheidt gemaakt tussen humanoids naar dimensie / bewustzijn.

De bekendste stellaire humanoïds die zich inmiddels aan ons hebben voorgesteld zijn: de Pleiadiërs (5D) uit de sterren van het sterrenbeeld de pleiaden, de Syriërs van de ster Sirius (6D), De Arcturiërs van het sterrenstelsel Arcturius (7D) en de Maya's (9D) uit de Orion constellatie. De laatsten zouden (niet als enigen) een nederzetting op aarde hebben gehad. Die hebben ze destijds tijdig verlaten vóór de "sluiting" van de interdimensionale grenzen.

Allen beloven dat ze ons op weg zullen helpen onze galactisch geheugen en identiteit te hervinden en een nieuw planetair "gouden tijdperk" op te bouwen.

Wishfull thinking?

Who knows?

449 keer bekeken


Gelijkgestemde netsamen partners

Banner van David Pho International & Culture