Door Navojoa, 18 juni 2012, 13:37

Maak favoriet 

foto Navojoa

Bewustzijn: de galactische invalshoek

De stellaire humanoïds benadrukken dat polariteit een universeel principe is. Waar licht is, is duister. Waar liefde is, is ook de ontkenning daarvan. Polariteit loopt door alle dimensies heen, behalve de nul.

Dankzij polariteit ontstaat dynamiek in ontwikkeling. Ook bij bewustzijn. Alles draait om bewustzijn. Bewustzijn is energie of trilling en valt in dezelfde rij als: licht, geluid en materie. Bewustzijn omvat alle frequenties en kan worden vergeleken met begrippen als: ether / het luchtledige of 'dark matter'.

Niets bestaat zonder of buiten bewustzijn. Bewustzijn staat aan de top (of aan de basis) van de trillings-piramide. Als begin- èn eindstation van elke werkelijkheid. Als doel en als middel. Ofwel: er is geen weg naar bewustzijn. . .

Licht, geluid en materie kunnen worden beschouwd als vormen van bewustzijn. Bewustzijn wordt (fractalgewijs) om 2 redenen vanuit dimensie nul door "de schepping" gestuurd. Eerstens omdat dimensie nul zichzelf daardoor in stand houdt. Ten tweede is bewustzijn de manier waarop dimensie nul bewust is van zichzelf. Bewustzijn is eigenlijk het zelfbewustzijn van dimensie nul.

Bewustzijn vertrekt vanuit de bron, doorloopt alle dimensies, verrijkt zichzelf en keert uiteindelijk als "ervaring" en zelfbewustzijn terug naar de bron. Volgens de galactische bronnen muteert bewustzijn- langs het gehele frequentie bereik. Die cyclus loopt van licht en geluid naar materie en van dimensie nul naar dimensie 9.

Geluid schept en beïnvloedt materie (Cymatica). Licht doet dat bij bewustzijn. Dit maakt natuurlijk licht tot een uitstekend middel. Het resoneert met de (multidimensionale) kwaliteit van bewustzijn. Licht is bondgenoot bij bewustzijnsverruiming- en verhoging.

Dit staat centraal in de raadgevingen van de stellaire humanoïds: "Stap in het licht. Kijk naar de zon en de sterren, en visualiseer het gebruik van licht als bron van energie en (multidimensionaal) bewustzijn. " Door het visualiseren gaat ons lichaam op een hogere frequentie trillen, waardoor de ontvankelijkheid toeneemt.

In het sjamanisme, esoterische- en andere bronnen duiden zon-, maan en sterrencermonies er op dat de mens eerder over deze kennis heeft beschikt. Vaak is de intentie verwaterd of verloren gegaan en is het ritueel overgebleven. Deze mogelijkheden kunnen met de juiste intentie alsnog worden benut. Dit zou ons minder vatbaar maken voor de verleidingen van de schaduwzijde. De schaduwzijde heeft de neiging de 'cyclus van het licht' te onderbreken. Dat is niet goed of slecht. Het is een natuurwet. Via bewustzijn en de vrije wil kunnen we daar een weg in vinden.

Waar licht vrijheid en positiviteit brengt, worden deze zaken door de kracht van de schaduwzijde, geneutraliseerd en verzwakt. Ook hier is niets slechts aan. Zo werkt het nu eenmaal.

Alles valt of staat met perceptie. De galactische familie betreurt het dat we in de laatste galactische nacht (de zogenaamde interdimensionale quarantaine) gegijzeld zijn geworden door de krachten van het duister. Ze wijzen erop dat Liefde, als universele kracht, ons de weg terug kan wijzen.

Dat zou de missie zijn van de man die in de bijbel Jezus wordt genoemd. Helaas hebben de krachten van de schaduw het verhaal van Jezus vervalst. Men heeft een bijbel gecreëerd, waarin de oorspronkelijke intenties van Jezus worden omgevormd tot het tegendeel. Om dat te corrigeren en de universele Liefde weer onder de mensen te brengen is Mohammed verschenen. Hij heeft een poging gedaan de mensheid terug te brengen naar Liefde en het licht. Daarin lijkt hij maar ten dele in geslaagd. Ook zijn gedachtengoed is uiteindelijk, in mindere mate, vervormd.

Wellicht is dit de reden dat de krachten achter de verminkte leer van Jezus er op uit zijn de herstelde versie (koran) van de aardbodem te vervagen. Daardoor zou de mensheid, door angst en hebzucht, zelfs in grote delen van de 2.000 jaar durende galactische dag, onder de knoet gehouden kunnen worden.

Ter ere en meerdere glorie van De Matrix.

302 keer bekeken