Door   marcel22, 2 januari 2020, 15:27

Maak favoriet 

foto marcel22

Hoi allen,

Wat is het stil hier op de weblog. . .
Ben ik de eerste die jullie een bevrijdend 2020 mag toewensen.

Bevrijdend ja, want in diepste kern zijn we al het Goddelijke wezen en altijd al geweest. Het enige wat we hier doen is afpellen van de illusie dat we buiten het Goddelijke om iets anders of aparts kunnen zijn of voorstellen.

Wat het Goddelijke is...kan geen mens met woorden beschrijven of met kathedralen uitdrukken. Het eenvoudige musje in je blikveld is een knipoog. Om het te zien hoef je slechts vertrouwen te hebben dat alles in je leven precies zo verloopt als bedoelt voor jouw bevrijding.

Staar je niet blind op liefde of orde, omdat je die voor jouw gevoel gemist hebt in dit leven. Je hebt er tenslotte velen gehad en alles werkt door. Tijd bestaat niet voor het wezenlijke van jou.

Weet wie je bent, ongeacht de hobbels op het pad dat je hier nog te gaan hebt. Blijf trouw aan je ware wezen, dan blijft de waarheid trouw aan jou.

Nieuwjaarsgroet, Marcel

1315 keer bekeken


Zij pasten onlangs hun profiel aan:

foto Life-Love-Lifefoto Aiyanafoto Schrijver50foto Justmeandyoufoto levengenieter89foto --MarLies--foto Gewittetnooitfoto Manspersoonfoto Lisetta1980foto Haronemfoto M@@rtenfoto Mimflovefoto Koraalroodfoto Teder

Meer vrouwen

Meer mannen