Door   Jitzzz, 17 juni 2021, 16:36

Maak favoriet 

foto Jitzzz

Boom van kennis

De levensboom (aarde, baarmoeder en hemel - wortels en takken), die nu de boom van kennis is, heeft ons in de lessen van dualiteit gebracht, met de uitdaging om onze geloofssystemen te laten manipuleren door middel van valse geschiedenis, vervormde mythologieën, religie en de programmering van onze samenleving op de manier waarop het mannelijke en vrouwelijke worden vertegenwoordigd.

De Boom van Kennis gaat over ons pad als mensen , ondanks een of andere genetische manipulatie om ons onbewust te houden van ons hogere zelf, totdat we het initiatief nemen om te ontwaken.  

God Bron kan niet worden gemanipuleerd, maar onze mentale lichamen en chakra's wel, wat een kiemrust veroorzaakt in ons hoogste potentieel van de DNA-streng, wat junk-DNA is.

De oude archetypische energieën en de drama's die zich afspelen, hebben we geërfd om van binnenuit te harmoniseren.  

We zenden dan een frequentie van heelheid en eenheid uit, die de vibratie van de planeet en het zelf verhoogt, aangezien het planetaire lichaam ook in vibratie daalde tot 3-D.

Het is een opgaande planeet met een 13-D monadische kern, dus dit is tijdelijk.

We worden enorm uitgedaagd bij deze zoektocht naar Waarheid en Kennis, en velen geloven dat Kennis wordt gevonden door een lering of iets buiten onszelf.  

Ware kennis is zelfbewustzijn, dus we moeten bereid zijn een stap terug te doen en op onszelf terug te vallen, zodat we niet op een dwaalspoor worden gebracht.

Door kennis en wijsheid bij het zelf te zoeken, kunnen we een beter onderscheidingsvermogen hebben over anderen en wat mensen delen.  

Dit geeft ons de kans om te nemen wat resoneert en de rest achter te laten, zonder de schuld of oordeel te geven over de dingen waarmee we geen verbinding hebben.

Als we naar een buffet gaan, kiezen en kiezen we wat we willen eten, en dat is omdat we weten wat we nodig hebben en waarnaar we honger hebben, de uitdaging komt wanneer we verslaafd raken en dat is vaak een reactie op ons onstabiel voelen van binnen en verloren in de externalisering van kennis, waardoor we ons nooit gevoed voelen, dus is men op zoek naar verzoening om een ​​lege leegte te vullen.

Wanneer we ons eigen zelfbewustzijn vinden en erkennen dat het pad naar kennis is om onze eigen multidimensionale energie en zielessentie te kennen, die een microkosmos is van de wereldziel en de natuur met al haar elementen, kunnen we beginnen te tekenen in geest, activeer onze goddelijke blauwdruk en maak verbinding met de zon in de aarde die een ster is.  

Dit zuivert het negatieve ego en helpt ons de kracht te erkennen die de Geest over materie heeft, en we beginnen de resultaten te zien.  

Als dit gebeurt, hebben we Kennis en Gnosis gevonden.

Dit is wanneer we in de Gaia-droom zijn en we onszelf hebben bevrijd van het negatieve ego.. 

Wanneer het functioneert met Spirit, worden we de hoogste vibratie van Kundalini-energie en wordt het zelfgerealiseerde ego een voertuig dat het Licht van de Spirit kan binnenbrengen en activeren door de Zonnevlecht te laten samensmelten met het hart, Venus, de Godin.

Dit activeert ons DNA en stelt ons in staat om onze innerlijke Heilige Unie van het mannelijke en vrouwelijke te herkennen, waardoor het naar voren komt en het onze woorden en daden worden, transmuteren en zuiveren en ons weer in balans brengen - door onze unieke rol om ons allemaal te verenigen om wees hier samen één.  

Wanneer we ons realiseren dat we in onze eigen goddelijke kracht kunnen geloven door onze schaduw onder ogen te zien en op te ruimen en volledig bewust te worden, zullen we zien dat we soevereiniteit hebben en de bevrijding om met onze creatieve verbeelding te werken.  

We kunnen de waarheid zien en het ervaren, in plaats van te geloven in iets dat niet bewezen kan worden totdat we het worden ~ de levensboom die we allemaal zijn!

Liefs Jitzzz

171 keer bekeken


Gelijkgestemde netsamen partners

Banner van Spiegelbeeld tijdschrift