Home » Dating » Toon profiel
Dit is freenature

Maak favoriet 

foto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenatureBekijk foto's 
StierStierOs ~ WaterOs ~ Water

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mijn partner
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Spiritualiteit betekent voor mij bewust in het hier en nu aanwezig zijn en liefde laten stromen. Meer leven vanuit mijn hart en minder vanuit mijn hoofd. In verbinding met mezelf én de ander, durf ik steeds meer mezelf te zijn en gooi ik steeds meer mijn achterhaalde overtuigingen overboord. Ik hou me graag bezig met tantra, sjamanisme, synchroniteit en non-dualiteit. Zoek regelmatig de stilte en rust in de natuur op om tot mezelf te komen en op te laden.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:De meeste activiteiten zijn zoveel mooier als je ze samen kunt delen. Ik zou graag een sportieve en avontuurlijke vrouw ont-moeten met wie ik, naast het delen van liefde, óók actief de vrije natuur in kan trekken.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:Ik heb altijd hard gewerkt en weinig in vriendschappen geïnvesteerd. Nu ik niet meer zo hard hoef te werken, kan en wil ik meer tijd en ruimte voor vriendschappen vrijmaken.
  Ik kan het over het algemeen beter met vrouwen vinden en heb een paar dierbare vriendinnen met wie ik diepgaande processen ervaar. Aangezien we niet bij elkaar in de buurt wonen én ik in de weekenden vaak workshops begeleid / cliënten ontvang, is het contact niet heel frequent. Voor een ont-moeting plan ik bij voorkeur doordeweeks een paar dagen vrij, zodat we alle tijd en ruimte hebben om samen leuke dingen te doen en de diepte in te gaan.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij:Het delen van intimiteit en seksualiteit is voor mij de meest diepe, intense en heilige manier om me met mijn liefdespartner te verbinden en samen in liefde te stromen.

  Ben een nogal lijfelijke en intens. Hou van van tederheid, liefdevol aanraken en aangeraakt worden, strelen, knuffelen en het ervaren van diepe verbinding op alle levels. Geniet het meest als ik de ander voel genieten, volledige overgave en pure extase.
 • Mijn werk:In mijn praktijk aan huis, begeleid ik mensen op een liefdevolle, spirituele, tantrische en sjamanistische wijze, om dichter bij hun gevoel te komen, keuzes vanuit hun hart te maken en meer van het leven te genieten.
  Ik begeleid oa (natuur)retraites, tantraworkshops, wellness, zweethutceremonies, workshops sjamanendrum bouwen en plantmedicijnen. Zie: www.stilteretraite-indenatuur.nl

  Doe daarnaast een stukje persoonlijke verzorging voor mijn chronisch zieke vrouw die in een rolstoel zit en 16 uur per dag moet slapen om te overleven.

  Nu bezig met de aankoop van een prachtig natuurterrein van 15 ha grenzend aan 1200 meter rivier, in de Pyreneeën.
  Heb daar meer ruimte en mogelijkheden om natuurretraites, avontuurlijke activiteiten door de bergen en over de rivier, sjamanisme, tantra en natuurmedicijnen te begeleiden.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie:Ik vind het belangrijk dat we alles wat ons bezig houdt met elkaar kunnen delen. Ik stel jouw mening én (opbouwende) kritiek zeer op prijs.
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan:Ik draag mijn goed gevulde rugzak met levenservaringen en eigen-wijsheden altijd met me mee.
 • Ik verwen mijzelf zo:Van mezelf even helemaal niets hoeven doen, alleen maar genieten van wie of wat er op dat moment is.
  Na gedane arbeid lekker bijkomen in de sauna, hottub of met mooi weer bij een vuurtje of hangmat tussen de bomen.
  Door regelmatig een aantal dagen actief de natuur in te trekken.
 • Mijn definitie van geluk:Heb ervaren dat ik het geluk vooral in mezelf kan vinden.
  Voel me het gelukkigst als ik helemaal in het moment ben, synchroniteit ervaar en kan genieten van de verbinding met mezelf en een ander liefdevol mens.
 • Dit is waar ik van geniet:Tederheid, puurheid, aanrakingen en een liefdevolle vrijpartij.
  De eerste zonnestralen in het voorjaar, het voelen van de warmte van de zon op mijn blote huid.
  Van een hevige onweersbui of wolkbreuk op een warme zomerdag
  In mijn blootje zwemmen in natuurwater, óók in de regen.
  Dansen op blote voeten
  Lekker relaxen in mijn hangmat in het bos
  Gezellig samen-zijn bij het kampvuur
 • Zo ontspan ik me het liefst:Door in de natuur te zijn, naar muziek te luisteren, relaxen in sauna, warm bad of hangmat of door te genieten van een heerlijke massage of liefdevolle vrijpartij.
 • Ik word ontroerd door:Ik ben een echt gevoelsmens, raak al gauw ontroerd als iets of iemand mij echt raakt en vooral als iemand zich opent en kwetsbaar durft op te stellen.
  Ook met veel gevoel gemaakte muziek, films en boeken kunnen mij diep raken en soms tot tranen toe beroeren.
 • Ik kan me ergeren aan:Ik probeer me zo min mogelijk te ergeren, aangezien ik daar vooral mezelf mee heb. Besteed mijn energie liever aan positieve dingen. Ben erg gesteld op mijn rust en vrijheid en kan er niet goed tegen als iemand mij probeert te claimen of te veranderen. Ik heb vooral moeite met mensen die in negativiteit blijven hangen.
 • In een relatie kan ik me ergeren aan:Als mijn partner in negativiteit blijft hangen of mij zou willen of proberen te veranderen.
 • Hoe je een relatie levendig houdt:Door helemaal jezelf te zijn en voldoende tijd en ruimte voor elkaar vrij te maken. Belangrijk om samen het proces aan te gaan, elkaar te blijven inspireren en te stimuleren om het beste uit jezelf te halen en liefde laten stromen.
  Samen op pad, magische momenten beleven en mooie herinneringen maken.
 • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee:Ik probeer mijn kinderen het leven zo goed mogelijk voor te leven en wil graag dat ze op hun eigen manier gelukkig zijn. Vind het belangrijk dat ze beseffen dat ze goed zijn zoals ze zijn, dat ze uitgaan van mogelijkheden ipv beperkingen en dat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die ze maken.
 • Hoe ik met tegenslagen om ga:Ik heb veel geleerd van de tegenslagen en slechte ervaringen uit mijn verleden. Ze hebben mij duidelijk gemaakt wat ik nog te leren heb in dit leven. Ben door alle ervaringen en met name de tegenslagen enorm gegroeid en steeds meer de mens geworden die ik graag wil zijn.
 • Mijn lijfspreuk:Er zijn meerdere spreuken van toepassing

  Ga uit van mogelijkheden ipv beperkingen
  Leven vanuit liefde, vrijheid in verbondenheid
  Dromen, Durven, Doen
  Liefde vermenigvuldigt zich door te delen
 • Ik ben een ochtendmens
 • Waar ik om kan lachen:Ik kan om veel dingen lachen, om mezelf en hopelijk ook om jou. Ik hou van zelfspot, zwarte humor en ben gek op cabaretvoorstellingen van oa: Harry Jekkers, Herman Finkers, Brigitte Kaandorp en Najib Amhali.
 • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie:Humor is voor mij heel belangrijk en maakt het leven zoveel mooier en luchtiger. Ik hou wel van een beetje zelfspot en zwarte humor.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift