Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   corne78

Maak favoriet 

foto corne78foto corne78foto corne78foto corne78foto corne78Bekijk foto's 
MaagdMaagdPaard ~ AardePaard ~ Aarde
' Hey

Fijn dat je mijn profiel eens bezoekt.
Spiritualiteit is voor mij persoonlijke ontwikkeling. Het heeft me geholpen om mij te sterken. Om me te brengen waar ik nu ben en nog veel verder. in september (2016) ben ik klaar met het verbouwen (lees volledig renoveren) van mn woning die ik twee en een half jaar geleden gekocht heb. erg veel zelf gedaan (jee)

Ik heb een cursus geschreven. Beginnend met cognitieve gedragstraining richting mindfullnes en persoonlijke ontwikkeling. de eerste cursus inclusief illustratie is klaar.

ik heb een opleiding afgerond alszijnde energetische therapeut, ik ben nu groeiende, , zoekende om dit uit te dragen. ik heb daar al een ruimte voor thuis, en ontvang al cieenten.

In september ben ik stagebeleider geworden. En nu in oktober heb ik mij opgegeven voor een opleiding therapeutische massage.

Ik ben gelukkig alleen. Doe leuke dingen, kom op verschillende plekken. Speel met vrienden gezeldschapsspellen. 999 games. Heel af en toe op vacantie. Ik merk dat ik het lastig vind om me te vestigen in een relatie. Niet gewend om in een liefdesrelatie te wonen. Konden we maar gewoon gezellig samen. Lekker koken. Gezeldschapsspellen. Mindfulnes uitwisselen en vooral lekker ontdekken en spelen. Terug vertrouwen opbouwen dat het samen ook leuk is

ik vind het super om overal een beetje te proeven aan spiritule dingen, zoals open dag djoi in roterdam, samen mediteren, workshops. lekker spelen en ontdekken

Ik vaar wel bij een sterke vrouw met een eigen visie die ruimte heeft voor mij. Het geduld om me het vertrouwen in een relatie te geven. Mindfulness heeft me geleerd om erg zelfstandig te zijn alleen. Maar samen is het dubbel genieten.
ik merk vaker dat ik niet makkelijk zelf het innitiatief neem om een relatie aan te gaan. ik heb echt iemand nodig die de rust en tijd heeft, en dichtbij woont om het contact langzaam uit te bouwen. als het bij digitaal contact blijft, ben ik mijzelf er al weer een beetje onderuit aan het smoezen.


Van mezelf ben ik een erg zacht persoon, iets introvert, maar op mijn gemak een assertieve flauwe (tamelijk onzeker over mijns persoons) lolbroek die voor je door het vuur gaat.

Sinds kort maak ik deel uit van een mandala. Een app groep die elkaar spiritueel en financieel ondersteunt. Als je aan wilt sluiten. . .


Ik ben ook hier om mij te verbinden met gelijkgestemde. Om therapeutische behandelingen uit te wisselen. Behandelingen uit proberen. Om elkaar ontspanning en bewustwording te bieden. Als je interesse hebt laat het weten.

Het gaat me goed. Heel goed. Heel mooie stappen. Februari 2020 begonnen aan heul gezond eten. Geen pakjes, bakjes en zakjes meer.

Ik merk alleen wel dat ik moeite heb om mij sociaal kwetsbaar op te stellen.
Liever samen koken, kketsen spelketjes, avondje samen op de bank. En dat we elkaar wat vaker zien. Om weer te wennen aan het samen zijn.

warme groet Corne

Mag ik buigen uit liefde. Mag ik mij voor je voeten neervlijen uit nederigheid. Mag ik mijn referentie vergeten om hier puur te zijn. Vergeet de fysieke wereld. Vergeet woord en beeld. Vergeet alle interactie die je kent.

Daar ben ik. Daar vind je mij. Puur en zuiver licht aandachtig aanwezig. Daar is mijn ziel die bereid is je te ontmoeten. Herinner mij van de bron toen we versmolten waren. Herinner mij van de energie die je voedde. Herinner mij in je diepste emoties en belevingen.

Daar zie je wie ik wil zijn en wie ik voel dat ik ben. Dat is mijn taal en mijn adem.'

Introductie

 • Ik ben een man
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 41 jaar
 • Jij bent tussen de 22 en 52 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 183 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een slank postuur
 • Ik zoek iemand met een mager, slank, atletisch of normaal postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Noord-Brabant
 • Jij woont in Noord-Brabant, Zeeland, Antwerpen (be), O-Vlaanderen (be) of Brussel (be)
 • Ik heb als sterrenbeeld Maagd
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Paard - Aarde
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview